Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Djeco Titkos napló varázstollal
Djeco Titkos napló varázstollal - Lisa
4 360 Ft

Djeco Titkos napló varázstollal - Lisa

Djeco Titkos napló varázstollal
Djeco Titkos napló varázstollal
Grafikusok, művészek, feltalálók és tervezők együttes munkája hívja életre a Djeco különleges, ezeregy színű, fejlesztő játékait.

A titkos írást csak az erre alkalmas eszközzel fejthetik meg! A Djeco titkos naplójából csak az olvashat akinek Te is megengeded! :)

Ajánlott életkor
5 – 12 év
Várható kiszállítás
2024.05.24
Raktáron
4 360 Ft
A vásárlás után járó pontok: 65 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

Djeco irószerek - titkos napló varázstollal


A borítón álomszép leány a kezében pipaccsal, a változás, változatosság, a bizonytalanság jelképével. Körötte kecses galambok repkednek, a béke, a belenyugvás jelképeként. Tündéreket szimbolizáló pillangók búra alatt várják a repülés lehetőségét. Különös világot teremt a neves grafikus ezen a jegyzetfüzet borítón.


A jegyzetfüzet 88 lapján hasonló titkos rajzok, titkos gondolatok rejtőzhetnek majd. Az UV lámpa fénye tudja csak felvillantani az érdeklődők számára a leplezett sorokat.


Ebben a jegyzetfüzetben valószínűleg nagy élményeket lehet feljegyezni, amit azzal oszt meg majd a titkosíró, akit majd méltónak talál rá. A jegyzetfüzethez tartozó  varázstoll valóban varázsolni tud, egyrészt ezzel lehet írni a láthatatlanná váló betűket, másrészt ennek a tollnak a lámpácskájának fényénél vállnak olvashatóvá a leírt szavak, mondatok, történek, titkok és élmények. Egy lakathoz két kulcs van, vajon kinek adja oda a naplóíró a titkaihoz a második kulcsot? Kinél marad az UV lámpa?


Tartalma:  • 1 db jegyzetfüzet

  • 1 db mágikus toll

  • 1 db lakat 2db kulccsal


Méretei: 19 x 15 x 1 cm


Tervezte: Lisa Perrin 


 

Adatok
Márka
Djeco
EAN
3070900036154
Cikkszám
DD03615
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!