Ingyenes szállítás már 20 000 forinttól.

Első könyvem a világról - Montessori: a világ felfedezése - Sok színes matricával
Első könyvem a világról - Montessori: a világ felfedezése - Sok színes matricával
3 490 Ft

Első könyvem a világról - Montessori: a világ felfedezése - Sok színes matricával

A Montessori-pedagógia elveit követve ajánl a könyv játékokat és feladatokat, amelyek kifejezetten a NAGYCSOPORTOSOK ÉS ELSŐ OSZTÁLYOSOK kognitív képességeinek fejlesztését szolgálják. A magukkal ragadó és szórakoztató feladatok segítségével a gyerekek könnyebben megismerhetik szűkebb és tágabb világunkat, a Föld természeti-földrajzi-fizikai jellemzőit, a környezetvédelem fontosságát.

Várható kiszállítás
2023.12.08
Raktáron
3 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 52 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Az "Első könyvem a világról - Montessori: a világ felfedezése" egy interaktív könyv, amely segít a gyermeknek felfedezni a világot a Montessori módszer segítségével. A könyv kifejezetten a kisgyermekek számára készült, akik éppen kezdik felfedezni a körülöttük lévő világot.

A könyvben található sok-sok színes matrica hozzájárul a gyermek kreativitásának és képzelőerejének fejlődéséhez. A matricák felhasználhatók a könyvben található feladatok megoldásához, vagy a gyermek saját történeteinek kifejezésére, melynek során a különböző színek és formák használatával alkothat. Nagycsoportosok és első osztályosok részére

A Montessori módszer egy olyan pedagógiai megközelítés, amelyet María Montessori olasz orvos és pedagógus alkotott meg az 1900-as évek elején. Montessori szerint a gyermek szabadon és aktívan fedezheti fel a körülötte lévő világot, önállóan választhat tevékenységeket, és saját tempójában tanulhat. A Montessori módszer a gyermek önállóságának, kreativitásának természetes kíváncsiságának támogatására összpontosít.

María Montessori egy rendkívül előremutató gondolkodó volt, aki kiemelkedett a kortársai közül a progresszív oktatási módszereivel. Az ő neve számtalan kisgyermekes szülő és pedagógus számára azonnal ismerősen cseng. Munkássága kiemelt figyelmet kapott az oktatási szakmában, és azóta is az egyik legnagyobb hatást gyakorolja.

"Első könyvem a világról - Montessori: a világ felfedezése" egy játékos és tanulságos platformot biztosít a gyermek számára, hogy felfedezze az alapvető koncepciókat a világ különböző témáiban, például állatokról, színekről, formákról és más fontos témákról. A könyv segít a gyermeknek a figyelem, a finommotorika, a kreativitás és a gondolkodás fejlesztésében.

Az "Első könyvem a világról - Montessori: a világ felfedezése - Sok színes matricával" tökéletes választás minden olyan szülő számára, aki szeretné támogatni a gyermeke fejlődését, miközben szórakozással és kreativitással teli időtöltést kínál. Ez a könyv egy nagyszerű ajándék lehet kisgyermekek számára születésnapi vagy más jeles alkalmakra is.

 

ISBN: 9789635160341

Chiarra Pioddri Montessori: My First Book About The World

Geopen 2022

Méret: 215x270 mm

Oldalszám: 50 oldal

Korosztály: 6-7

Fordító: Ungváriné Simon Nóra

Adatok
Márka
Könyv
Cikkszám
9789635160341
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!