Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Első könyvem a világról - Montessori: az időről - Sok színes matricával
Első könyvem a világról - Montessori: az időről - Sok színes matricával
3 490 Ft

Első könyvem a világról - Montessori: az időről - Sok színes matricával

A Montessori-pedagógia elveit követve ajánl a könyv játékokat és feladatokat, amelyek kifejezetten a NAGYCSOPORTOSOK ÉS ELSŐ OSZTÁLYOSOK kognitív képességeinek fejlesztését szolgálják.

A magukkal ragadó és szórakoztató feladatok segítségével a gyerekek könnyebben megérthetik az idő és az idő múlásának fogalmát, az évszakok váltakozását.

Várható kiszállítás
2024.05.28
Raktáron
3 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 52 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Az "Első könyvem a világról - Montessori: az időről" egy interaktív könyv, amely segít a gyermeknek felfedezni a világot a Montessori módszer segítségével. A könyv kifejezetten a kisgyermekek számára készült, akik éppen kezdik felfedezni a körülöttük lévő világot. 3 - 4 éves korosztály

A könyvben található sok-sok színes matrica hozzájárul a gyermek kreativitásának és képzelőerejének fejlődéséhez. A matricák felhasználhatók a könyvben található feladatok megoldásához, vagy a gyermek saját történeteinek kifejezésére, melynek során a különböző színek és formák használatával alkothat. Nagycsoportosok és első osztályosok részére

A Montessori módszer egy olyan pedagógiai megközelítés, amelyet María Montessori olasz orvos és pedagógus alkotott meg az 1900-as évek elején. Montessori szerint a gyermek szabadon és aktívan fedezheti fel a körülötte lévő világot, önállóan választhat tevékenységeket, és saját tempójában tanulhat. A Montessori módszer a gyermek önállóságának, kreativitásának természetes kíváncsiságának támogatására összpontosít.

María Montessori egy rendkívül előremutató gondolkodó volt, aki kiemelkedett a kortársai közül a progresszív oktatási módszereivel. Az ő neve számtalan kisgyermekes szülő és pedagógus számára azonnal ismerősen cseng. Munkássága kiemelt figyelmet kapott az oktatási szakmában, és azóta is az egyik legnagyobb hatást gyakorolja.

"Első könyvem a világról - Montessori: az időről" egy játékos és tanulságos platformot biztosít a gyermek számára, hogy felfedezze az idő fogalmát. A könyv segít a gyermeknek a figyelem, a finommotorika, a kreativitás és a gondolkodás fejlesztésében.

Az "Első könyvem a világról - Montessori: a világ felfedezése - Sok színes matricával" tökéletes választás minden olyan szülő számára, aki szeretné támogatni a gyermeke fejlődését, miközben szórakozással és kreativitással teli időtöltést kínál. Ez a könyv egy nagyszerű ajándék lehet kisgyermekek számára születésnapi vagy más jeles alkalmakra is.

ISBN: 9789635160532

Chiara Piroddi Montessori: My First Book About Telling Time

Geopen 2022

Méret: 215x270 mm

Oldalszám: 50 oldal

Korosztály: 3-4

Fordító: Ungváriné Simon Nóra

 

Adatok
Márka
Könyv
ISBN
9789635160532
EAN
9789635160532
Cikkszám
9789635160532
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!