Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Grimm
Grimm's játék selyem szivárvány
7 990 Ft

Grimm's játék selyem szivárvány

TOP
Grimm
Grimm
Grimm
Grimm
Grimm
Grimm
Grimm
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Varázslatos játékselyem, Sarah's silk, kézzel festve a szivárvány színeire. A piciknek gyönyörködni, nagyobb gyerekeknek szerepjátékhoz.

Ajánlott életkor
1 – 10 év
Várható kiszállítás
2024.06.24
Raktáron
7 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 120 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Ha épp csak egy szabad kezünk van, fogjuk ezt a selymet és szaladjunk vele, legyünk pillangók! Terítsük a földre, máris virágos rétté változik, ha pedig becsukjuk a szemünket, a felhők fölött szárnyalunk!

Fogjuk a kezünkbe, emeljük magasba, táncoljunk a zene ritmusára, a selyem életre kel... Szépséges színében, lágy esésében gyönyörködik mindenki, különleges tapintása a kicsiket is lebilincseli.

A Sarah's Silks (Sarah selyme) a Grimm's játékselyme. A leheletfinom selyem Kínából származik, amit környezetbarát anyagokat alkalmazva festenek a szivárvány csodás színeire. A játékselymeket a Montessori és Waldorf irányzatban is alkalmazzák.

Anyaga: finom kínai selyem


Mérete: 52*52 cm


Kezelése: kézzel mossuk, kiterítve szárítsuk, langyos vasalóval vasaljuk


Ajánlott életkor: 0+

Korhatár nélkül, de azoknak a babáknak, akik szeretnék szájba venni, a gyártó inkább későbbre ajánlja.

 

Adatok
Fő anyag
Selyem
Márka
Sarah's silk
Fejlesztendő terület
Képzelőerő
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565850230
Cikkszám
GR85023
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!