Ingyenes szállítás már 20 000 forinttól.

Grimm's szivárvány szortírozó játék
Grimm's szivárvány szortírozó játék
30 990 Ft

Grimm's szivárvány szortírozó játék

Grimm's szivárvány szortírozó játék
Grimm's szivárvány szortírozó játék
Grimm's szivárvány szortírozó játék
Grimm's szivárvány szortírozó játék
Grimm's szivárvány szortírozó játék
Grimm's szivárvány szortírozó játék
Grimm's szivárvány szortírozó játék
Grimm's szivárvány szortírozó játék
Grimm's szivárvány szortírozó játék
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Meseszép szivárvány színekbe öltözött ügyességi, szortírozós, halászós és még sok minden másra használható fejlesztő fa játék. Ez a természetes játék a Grimm's-től tökéletes választás a játékkal, játékos tanulással töltött időre, a gyermekek nemcsak örömet szerezhetnek általa, hanem a különféle készségeik is fejlődhetnek!

Várható kiszállítás
2023.03.29
Raktáron
30 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 465 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Ezzel a csodálatos Grimm's fajátékkal lehet színenként szortírozni, formánként válogatni, számolni is. A fa csipeszekkel lehet az apróságokat megfogni és a helyükre tenni. A csipesz használatával észrevétlenül fejlődik a gyermekek kézügyessége, a finommotoros képességeik és a szem-kéz koordinációjuk. A 6 darab fa tálka mind a szivárvány ívek színeiben tündököl, és azon túl, hogy jó érzés rájuk nézni, a gyermekek játék közben ismerkedhetnek meg általuk a színek világával.


A csomagban tartalma: 2 keret, 2 csipesz, 6 tálka 6 színárnyalatban, mindegyikben van egy-egy színben hozzá illő halacska, csillag és szív.


Anyagok: égerfa, növényi összetételű olaj (keretek); hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék (tálkák)


Méretek: keretek hossza 30,5 cm, tálkák átmérője 8 cm


Ajánlott életkor: 1 éves kortól

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Ajánlott életkor
1 – 4 év
Tanítási szemlélet
Waldorf
Cikkszám
GR42125
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Fenntartható erdők

Az FSC (Forest Stewardship Council) a környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást hivatott jelölni. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!