Packeta csomagpontra történő szállítás CSAK 990 FT egész JÚLIUSBAN!

Grimm's festett fa számos gyertya, varázsló
Grimm's festett fa számos gyertya, varázsló
6 990 Ft

Grimm's festett fa számos gyertya, varázsló

Grimm's festett fa számos gyertya, varázsló
Grimm's festett fa számos gyertya, varázsló
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Mesefigurás szám, születésnapi számos fa gyertya a Grimm's-től. Tedd ünnepi gyűrűbe vagy spirálba! Kombináld ezt a kedves figurát további kézműves Grimm's dekorációs elemekkel, hogy otthonossá varázsold velük a környezeted!

Várható kiszállítás
2024.07.29
Raktáron
6 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 105 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Kézműves mesefigurás számos fa gyertya, születésnapra, évfordulóhoz, ünnepelni, asztali díszeket készíteni. Ezek a gyertyák kedvelt mesehősök bőrébe bújtak, azonban nem egy bizonyos mesefigurát elevenítenek meg, hanem olyan közismert mesebeli szereplők alakját öltik magukra, akikkel számos történetben találkozhatunk.

A Grimm's fa gyertyák dekoratív örökgyertyák, az ezernyi figura között biztos, hogy mindenki megtalálja a kedvenc motívumait. Választhatsz olyat, aminek üzenete van: óvodai jel, legkedvesebb állat vagy számos gyertya szülinapra, évfordulóra. Előveheted őket születésnap, ünnepek alkalmával, vagy egyszerű hétköznapokon szépítheted a lakást egy szép asztali összeállítással.

A fa gyertyákat FA GYŰRŰBE kell helyezni, tehetsz melléjük valódi MÉHVIASZ GYERTYÁT, díszeket, terméseket, bármit, ami tetszik vagy ami épp az adott évszakhoz illik. A legjobb ezekben a gyertyákban, hogy a dekorációs funkciójuk mellett van még egy nagyon fontos szerepük, ami nem más, mint a családi hagyományteremtés. Egy újabb év, még egy szám és gyertya - meglátjátok, mennyi emlék gyűlik majd az ünnepi gyűrű köré.


Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék


Mérete: 9 cm


Ajánlott életkor: 14+


Minden gyertya kézzel festett dekorációs kellék, nem játéknak minősül.

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565049405
Cikkszám
GR04940
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!