Packeta csomagpontra történő szállítás CSAK 990 FT egész JÚLIUSBAN!

Grimm's festett váza, születésnapi gyűrűbe, fehér
Grimm's festett váza, születésnapi gyűrűbe, fehér
4 590 Ft

Grimm's festett váza, születésnapi gyűrűbe, fehér

Grimm's festett váza, születésnapi gyűrűbe, fehér
Grimm's festett váza, születésnapi gyűrűbe, fehér
Grimm's festett váza, születésnapi gyűrűbe, fehér
Grimm's festett váza, születésnapi gyűrűbe, fehér
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Grimm's születésnapi fa gyűrűbe, spirálba, évkörbe való kézzel festett kis kerámia váza. Élő virágokat is tehetsz bele, hogy élettel teli légkört varázsolj velük az otthonodba! Teremts kellemes, meghitt ünnepi hangulatot a Grimm's dekorációs eszközökkel!

Várható kiszállítás
2024.07.17
Raktáron
4 590 Ft
A vásárlás után járó pontok: 69 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Kézzel festett kicsi kerámia váza, amelyet a születésnapi gyűrűbe is beletehetsz, vagy akár önmagában is használhatod a lakás dekorálásához. Egy pár szál friss vagy száraz virágot beletéve azonnal vidámabbá varázsolja a napodat, nemcsak a hétköznapokra, de az ünnepi, családi alkalmakra is tökéletes választás! Kombináld a vázát további Grimm's dekorációs elemekkel, például a FA SZÜLETÉSNAPI GYŰRŰVEL vagy az ADVENTI SPIRÁLLAL!

Minden váza egyedi, kézzel festett kerámia.


Anyaga: kerámia


Mérete: 6 cm


A váza dekorációs kellék, nem játéknak minősül.

Adatok
Fő anyag
Kerámia
Márka
Grimm's
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565047005
Cikkszám
GR04700
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!