Grimm's időjárás építő szett

TOP
Grimm's időjárás építő szett
Grimm's időjárás építő szett
Grimm's időjárás építő szett
Grimm's időjárás építő szett
Grimm's időjárás építő szett
Grimm's időjárás építő szett
Grimm's időjárás építő szett
Grimm's időjárás építő szett
Grimm's időjárás építő szett
Grimm's időjárás építő szett
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Hó, felhő, napsütés, szikrázó villámok, ebben a készletben az időjárás szereplőit találod. Fa építő játék készlet, természetes tematikus játék a Grimm's-től. Ismerkedj meg az időjárás kalandos világával, használd fel a készlet szebbnél szebb elemeit, hogy kedved szerint alakíthasd az változékony időjárást!

Ajánlott életkor
3 – 6 év
Várható szállítás
2-3 hét
Nincs raktáron
15 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 240 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Ez egy különleges, tematikus építő játék szett, így már bárhol eshet eső és a nap is kisüthet! Különleges kiegészítője lehet minden Grimm's építő készletnek, találtok benne viharos és bárányfelhőt, hét ágra sütő napot, szélfúvást, esőt, hóesést és vakító villámot. Melyik a kedvencetek, a hűsítő nyári zápor vagy a szakadó téli hóesés? Játsszátok el a kedvenceteket, vagy akár éppen azt, amelyet most az ablakon kinézve láttok!

Az iőjárás szettel való játék közben még a félősebb gyermekek is megbarátkozhatnak az időjárás zordabb szereplőivel, hiszen ki ne kedvelné meg a csúnya viharfelhőket ilyen kedves alakba bújtatva? Ismerjétek meg együtt az időjárás olykor változékony, csodálatos működését!

A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

Az időjárás szettet kombinálhatod például a SZIVÁRVÁNY ÉPÍTŐVEL vagy a PASZTELL SZIVÁRVÁNY FA FIGURÁKKAL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A csomag tartalma: 13 darab elem


Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék


Méretek: 54-210 x 60-138 mm


Ajánlott életkor: 3 éves kortól

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Felismerés és problémamegoldás, Képzelőerő
Tanítási szemlélet
Waldorf
Cikkszám
GR10678
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!