Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Grimm's különleges torony
Grimm's különleges torony
12 490 Ft

Grimm's különleges torony

Grimm's különleges torony
Grimm's különleges torony
Grimm's különleges torony
Grimm's különleges torony
Grimm's különleges torony
Grimm's különleges torony
Grimm's különleges torony
Grimm's különleges torony
Grimm's különleges torony
Grimm's különleges torony
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Fából készült szivárványszínű Grimm's fejlesztő játék kicsiknek, különleges háromszögletű toronyépítő. Klasszikus Montessori és Waldorf játék, kicsit másképp. Nyílt végű játék, amelynek elemei rengetegféleképpen felhasználhatók a játékkal, játékos tanulással, készségfejlesztéssel töltött idő alatt!

Ajánlott életkor
1 – 4 év
Várható kiszállítás
2024.06.17
Raktáron
12 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 187 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

A Waldorf és Montessori irányzatban régóta alkalmazzák a fejlesztő tornyokat, melyekkel a gyerekek játék közben fejlesztik szem-kéz koordinációjukat, valamint megismerkednek az egyszerűbb formákkal, színekkel. Ez a torony igazán különleges darab, a klasszikus toronyépítő új formát kapott! Itt háromszögletűek a szintek, és a szivárvány színeiben pompáznak. A gyerekeknek nagyon fog tetszeni a sok különféle színű és nagyságú elem, az építő 10 szintből áll!

A torony kézimunka, fából készült, kézzel festett. A fa természetes, kellemes tapintású anyag, a fával való játék közben keletkező hangok és érzetek pedig a legkisebb gyermekek érdeklődését is fenntartják. Ez a toronyépítő lekerekített formáival egészen kis kortól alkalmas rakosgatni, fejlesztéshez, játékhoz.


A csomag tartalma: 10 szintes torony, állvánnyal


Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festékkel festve


Magasság: 22 cm


Ajánlott életkor: 1 év felett

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Felismerés és problémamegoldás, Színek és formák felismerése
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565110303
Cikkszám
GR11030
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Igazolt vásárlás
Zádor-Gősi Enikő
2022.10.23
Szuper, nagyon szép, kisfiam is szeret vele játszani :)