10 000 FT FELETTI JÁTÉK ÉS KÖNYV RENDELÉSEKET INGYEN HÁZHOZSZÁLLÍTJUK! HASZNÁLD A FREETOY2022 KUPONKÓDOT!

Grimm's kézzel készített méhviasz gyertya, 20 db
Grimm's kézzel készített méhviasz gyertya, 20 db
4 390 Ft

Grimm's kézzel készített méhviasz gyertya, 20 db

Grimm's kézzel készített méhviasz gyertya, 20 db
Grimm's kézzel készített méhviasz gyertya, 20 db
Grimm's kézzel készített méhviasz gyertya, 20 db
Grimm's kézzel készített méhviasz gyertya, 20 db
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

20 db krémszínű Grimm's méhviasz gyertya, karácsonyi vagy ünnepi gyertya. Csodásan mutat az ünnepi gyűrűben vagy spirálban, és a többi Grimm's gyertyatartóba is illik. Teremts meghitt, ünnepi hangulatot otthonodban természetes Grimm's dekorációs elemekkel, varázsold kellemessé velük a környezeted!

Várható szállítás
2-3 hét
Rendelhető
4 390 Ft
A vásárlás után járó pontok: 132 Ft
mamamibolt.hu
Kérdése van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

Ha az ünnep közeleg vagy egyszerűen csak a gyertya fényét szereted, ezt a méhviasz gyertya készletet ajánljuk neked. Karácsonykor, ünnepekkor, adventkor vagy szülinapkor gyertyafény teszi meghitté a hangulatot. Ez a gyertya illik az ÉVKÖRBE, a NAPKÖRBE, az ÜNNEPI SPIRÁLBA vagy GYŰRŰBE. Dekoráld az otthonod kedved szerint, tedd a méhviasz gyertyákat GYERTYATARTÓBA, és gyönyörködj bennük! Ha fából készült gyertyatartót választasz a gyertyákhoz, a használatuk során ajánljuk hozzá a réz és alumínium biztonsági kiegészítőket, GYERTYATARTÓKATA tüzet sose hagyd őrizetlenül és mindig győződj meg róla, hogy a lángok nem érhetik el a fa gyertyafigurákat és a többi kelléket!


Anyagok: 10% méhviasz, 90% paraffin.


Méretek: 10 cm, átlagos karácsonyi gyertya méret


A gyertya dekorációs kellék, nem játéknak minősül.

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Tanítási szemlélet
Waldorf
Cikkszám
GR05202
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Fenntartható erdők

Az FSC (Forest Stewardship Council) a környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást hivatott jelölni. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!