Grimm's mini szakállas manóbabák

TOP
Grimm's mini szakállas manóbabák
Grimm's mini szakállas manóbabák
Grimm's mini szakállas manóbabák
Grimm's mini szakállas manóbabák
Grimm's mini szakállas manóbabák
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Szeretgetnivaló pihe-puha bársonyos manóbabák. A markodban is elfér ez a mini Grimm's baba! Egy-egy manóbaba tökéletes választás a kicsiknek a játékkal töltött időre, vagy a nagyobbaknak, akár a felnőtteknek is, ha egy kis bátorításra van szükségük! Vedd kezedbe ezeket a kedves, egyedi játékokat!

Ajánlott életkor
1 – 4 év
Várható szállítás
2-3 hét
Nincs raktáron
3 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 52 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Ki ne szeretne egy ilyen mini manó marokbabát? Puha és bársonyos, jó érzés megfogni, a zsebedben is elfér, mindenhova elkísér. A babák Európában készültek, hagyományos technikával, kézzel. Épp ezért az arcuk más és más, de mind szeretnivaló! Tisztítása nagyon óvatosan kézzel, ügyelve arra, hogy a festés el ne mosódjon.

Ez a mini Grimm's baba igazi nagy segítség lehet akár gyerekeknek, akár felnőtteknek egy vizsga, megmérettetés alkalmával. Legyen szerencsénk, ha nálunk van! A mini manóbaba szeret a MOBIL BABAHÁZBAN is lakni, akárcsak a Grimm's család.

 


Anyagok: Öko-Tex Standard 100 minősítésű anyagból, puha poliésztergyapjúval töltve.


Magassága: 7 cm

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Képzelőerő
Tanítási szemlélet
Waldorf
Cikkszám
GR22002DB
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!