Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Grimm's színes számkirakó játék
Grimm's színes számkirakó játék
41 990 Ft

Grimm's színes számkirakó játék

Grimm's színes számkirakó játék
Grimm's színes számkirakó játék
Grimm's színes számkirakó játék
Grimm's színes számkirakó játék
Grimm's színes számkirakó játék
Grimm's színes számkirakó játék
Grimm's színes számkirakó játék
Grimm's színes számkirakó játék
Grimm's színes számkirakó játék
Grimm's színes számkirakó játék
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Szivárványszínű fából készült matematikai játék a kisiskolás és az iskola előtt álló gyerekek számára, a Grimm's-től, Montessori és Waldorf játék. Használd fel a játék színpompás elemeit, ahányféleképpen csak tudod a játékhoz, játékos tanuláshoz és számoláshoz, hogy örömteli élményeket szerezz!

Ajánlott életkor
5 – 10 év
Várható kiszállítás
2024.06.17
Raktáron
41 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 630 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

A szivárvány színei segítenek téged a matematikában, ismerkedj meg a számok világával! Ez a tanulást segítő játék speciálisan az iskola előtt álló és kisiskolás gyermekek számára készült, a Montessori és Waldorf irányzatokat követve. Egy ilyen látványos és izgalmas matematikai készlet az egész családot leköti, szórakozássá válik a tanulás.

A számok és matematikai jelek tárháza hatalmas, a készlet 200 elemből áll, melyek 15 szivárvány színárnyalatban pompáznak! A kivonás, szorzás, osztás, a prímszámok megismerése is könnyebb lehet ennek a játéknak a segítségével, építhető belőle tekeredő szám-kígyó, összeadás spirál, vagy akár egy vár is! Természetesen ez a játék is kézműves fajáték és a szivárvány szépséges élénk színeiben pompázik, ahogyan azt a Grimm's-től megszoktuk. A készlethez tartozik egy részletes útmutató, játékos-tanulós ötletekkel, ajánlásokkal, a kerete pedig használható táblaként is.

Nem csak otthon, hanem óvodában és általános iskolában is nagyon szeretjük használni!


NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

Egymás kiegészítői lehetnek a többi Waldorf és Montessori készlettel, például a LÉPCSŐS ÉPÍTŐVEL vagy a MATEMATIKUS JÓBARÁTOKKAL!


A csomag tartalma: 200 elemből álló készlet, 15 színárnyalatban, fa keretben


Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék, növényi összetételű olaj


Méretek: keret 32x32 cm, számlapocskák 3x3 cm


Ajánlott életkor: 5 éves kortól, felső korhatár nincs! Figyelem, a kis darabok a lenyelés veszélyét hordozzák magukban ezért kis gyermekeknek még inkább nem ajánljuk.


Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Felismerés és problémamegoldás, Kéz-szem koordináció
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565423205
Cikkszám
GR42320
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!