Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Grimm's húzható ló, Holly
Grimm's húzható ló, Holly
18 490 Ft

Grimm's húzható ló, Holly

Grimm's húzható ló, Holly
Grimm's húzható ló, Holly
Grimm's húzható ló, Holly
Grimm's húzható ló, Holly
Grimm's húzható ló, Holly
Grimm's húzható ló, Holly
Grimm's húzható ló, Holly
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Holly a lovacska természetes, fa játék. Lehetőséget ad játékra, fejlesztésre, játék után pedig a gyerekszoba dísze lehet. Vidd magaddal a játékkal töltött idő alatt és szerezz örömteli élményeket! Kombináld ezt a kedves lovacskát további Grimm's játékokkal, hogy remek kis társaságot alakíts belőlük!

Ajánlott életkor
1 – 5 év
Várható kiszállítás
2024.05.22
Raktáron
18 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 277 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

Amikor a gyerekek megtanulnak járni, szeretnek valamit maguk mögött húzni. Ez a kis ló végigkíséri őket hegyen-völgyön! És még a kedvenc babád is lovagolhat rajta, a lovacskához remekül illenek a Grimm's babák, akár LÉNA is lovagolhat rajta!


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's játékok egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a CSILLAG CSÖRGŐVEL vagy a HÁRS MAMÁVAL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


Anyaga: égerfa, olajozott.


Méretek: hossza 21 cm


Ajánlott életkor: 1+

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Felismerés és problémamegoldás, Képzelőerő, Színek és formák felismerése
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565090506
Cikkszám
GR09050
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!