Packeta csomagpontra történő szállítás CSAK 990 FT egész JÚLIUSBAN!

Grimm's mini manóbabák
Grimm's mini manóbabák
20 490 Ft

Grimm's mini manóbabák

Grimm's mini manóbabák
Grimm's mini manóbabák
Grimm's mini manóbabák
Grimm's mini manóbabák
Grimm's mini manóbabák
Grimm's mini manóbabák
Grimm's mini manóbabák
Grimm's mini manóbabák
Grimm's mini manóbabák
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Szeretgetnivaló pihe-puha bársonyos manóbabák. A markodban is elfér ez a mini Grimm's baba! Egy-egy manóbaba tökéletes választás a kicsiknek a játékkal töltött időre, vagy a nagyobbaknak, akár a felnőtteknek is, ha egy kis bátorításra van szükségük! Vedd kezedbe ezeket a kedves, egyedi játékokat!

Ajánlott életkor
1 – 4 év
Rendelhető
20 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 307 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Ki ne szeretne egy ilyen mini manó marokbabát? Puha és bársonyos, jó érzés megfogni, a zsebedben is elfér, mindenhova elkísér. A babák Európában készültek, hagyományos technikával, kézzel. Épp ezért az arcuk más és más, de mind szeretnivaló! Tisztítása nagyon óvatosan kézzel, ügyelve arra, hogy a festés el ne mosódjon.

Ez a mini Grimm's baba igazi nagy segítség lehet akár gyerekeknek, akár felnőtteknek egy vizsga, megmérettetés alkalmával. Legyen szerencsénk, ha nálunk van! A mini manóbaba szeret a MOBIL BABAHÁZBAN is lakni, akárcsak a Grimm's család.


Anyagok: Öko-Tex Standard 100 minősítésű anyagból, puha poliésztergyapjúval töltve.


Magassága: 7 cm

Adatok
Fő anyag
Gyapjú
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Képzelőerő
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565220033
Cikkszám
GR22003
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!