Packeta csomagpontra történő szállítás CSAK 990 FT egész JÚLIUSBAN!

Grimm's óriás építő szett 4 személyiség - four temperament
Grimm's óriás építő szett 4 személyiség - four temperament
58 990 Ft

Grimm's óriás építő szett 4 személyiség - four temperament

Grimm's óriás építő szett 4 személyiség - four temperament
Grimm's óriás építő szett 4 személyiség - four temperament
Grimm's óriás építő szett 4 személyiség - four temperament
Grimm's óriás építő szett 4 személyiség - four temperament
Grimm's óriás építő szett 4 személyiség - four temperament
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Nem mindennapi fa építőjáték a Grimm's-től. A játék különleges formákat és színárnyalatokat rejt magában a 4 temperamentm jegyében: Föld, tűz, víz, levegő. Legyen részetek örömteli játékélményben a nyílt végű játékokkal, amelyeket kedvedre kombinálhatsz egymással! Ismerd meg a színek és formák világát a Grimm's építőkkel!

Ajánlott életkor
3 – 8 év
Várható kiszállítás
2024.07.23
Raktáron
58 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 885 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

A Grimm's óriás építő szett négy személyiség - four temperament (GR10209) egy nagy méretű fa építőkészlet, amely összekapcsolja a négy temperamentumot a forma és a szín nyelvén. Ez a Grimm's Four Temperaments építő készlet 61 színes, különböző szabálytalan formájú építőelemből áll. Ez a nagy öko fa kirakó készlet fantasztikus ábrázolása a négy temperamentumnak, amelyeket a Waldorf oktatásban ismernek: Szangvinikus, Kolerikus, Flegmatikus és Melankolikus.

Ez a lenyűgöző 61 darabból álló óriás fa építő készlet fantasztikusan néz ki, és tökéletes a kreatív végtelen játékhoz. Ez a természetes játék lehetőséget ad gyermekenek arra, hogy összeállítsák a Temperamentumokból álló kirakót, valamint lenyűgöző tájakat, mintákat és kreatív alkotásokat hozzon létre, fejlesztve a motorikus készségüket, térbeli gondolkodásukat és problémamegoldó képességüket játszás közben.

 

Az elemek fenntartható gazdálkodásból származó fából készülnek, és gyermekbarát, nem mérgező, vízbázisú színezékkel vannak festve. Ez a természetes festés lehetővé teszi a fa szép erezetének áttetsző megvillanását, miközben tapadós textúráját megtartja, amely tökéletes az építéshez így ennek köszönhetően nem csúsznak el egymáson az elemek, még a labilisabb építményeknél sem.

A gyerekek imádni fogják a történeteket, amelyeket ezek a "kockák" inspirálnak, beleképzelnek embereket, lényeket, állatokat, szárnyalhat a fantáziájuk.  Ezek a Grimm's építőelemek tökéletesen kombinálhatók más Grimm's építő készletekkel, barátokkal.

Ez a készlet tartalmaz egy 1:1-es sablont is a fa keretéhez igazodva, amely segíti az összerakást, ha szükséges, és a játék végén így a takarítás is gyerekjáték lesz!

A Waldorf szerint a négy temperamentum (személyiségjegy) megtalálható mindenki személyiségében. Az, hogy ezek a temperamentumok hogyan egyensúlyozódnak és keverednek, befolyásolja, hogy hogyan érzünk, gondolkodunk és reagálunk az élet tapasztalataira egyedi és egyéni módon. Felismerhetjük ezeket a tulajdonságokat magunkban vagy gyermekeinkben?

A melankolikus személyiséget a kék szín jelképezi, és belső spirális mozdulatokkal jelenik meg, élesebb és ívesebb vonalakkal, amely a kitartást jelképezik. A Föld elemével korrespondál és együttérző, bár kissé szomorú természettel rendelkezik.


A kolerikus temperamentumot a piros szín képviseli, és éles, szögletes formákkal jelenik meg. Az impulzivitása tükrözi a Tűz elemét, aktív és tüzes természettel.


A flegmatikus temperamentumot a zöld szín jelképezi, zöld mint egy megnyugtató tó vize, amelynek lágy, ívelt, folyékony formái megfelelnek a Víz elemének. Ez a temperamentum szilárd és elégedett, mint a tó felszíne.


A szangvikus temperamentumot a sárga szín jelképezi, amely vidámságot és optimizmust sugároz. A Levegő az eleme, jellemzői belülről ragyognak és álmodozó jellegűek.

A 61 darab mind 4 cm magas és egy 44,5 x 44,5 cm-es keretben szállítjuk.

3 éves kortól ajánlott.

***Figyelem:  Nem alkalmas 3 éves kor alatti gyermekeknek, a játék kis alkatrészeket tartalmaz - Fulladásveszély***

Mire hat ez a játék szenzorosan: finommotoros képességek, problémamegoldás, felismerés, kéz-szem koordináció, problémamegoldás, markoló fogás


A Mamamibolt Grimm's-játékainak minősége kiváló, és időtálló vonzerejük van - biztosak vagyunk benne, hogy nem csak a gyermekeink, de unokáink is értékelni fogják azokat.

A Grimm's játékok megszületését a Waldorf-Steiner pedagógia inspirálta, amely a gondosan átgondolt, kreatív játék által történő tanulást támogatja megnyugtató tempóban.

A játékok fontos szerepet játszanak a tanulási folyamatban, és a Waldorf játékok természetes anyagokból készülnek, gyönyörűek és egyszerűek - a részletek hiánya lehetőséget ad a gyerekeknek, hogy saját fantáziájukkal töltsék ki a hiányzó részeket. Kreatív játékhelyzetekben többféleképpen lehet használni őket, nem szükségesek szigorú szabályok. A Waldorf játékok csodálatos tapintásúak és arra ösztönzik a gyerekeket, hogy játszanak velük.

A Grimm's fa játékok Európában készülnek, európai erdők fenntarthatóan kezelt erdeiből. Kézzel válogatott műhelyekben készülnek Európa-szerte, és a Grimm's csapata Németországban természetes színekkel és olajokkal festi őket. A szeretettel készített Grimm's játékok végső színéhez használt festékek és lakkok mérgező anyagoktól mentesek, és kiemelik a fa természetes szépségét, lehetővé téve a fa erezetének láthatóságát.

Grimm's fa játékok a Mamamiboltban.

 

Grimm's fa négy temperamentum építőjáték

Adatok
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Színek és formák felismerése, Kéz-szem koordináció, Finommotorika
Tanítási szemlélet
Waldorf, Montessori
Cikkszám
GR10209
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!