Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Grimms szivárvány lépcső
Grimms szivárvány lépcső
25 990 Ft 
20 792 Ft
20

Grimms szivárvány lépcső

Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.
Ezzel a 12 lépcsőzetes forámjú elemmel bármilyen magas épületet meg tudtok mászni. Használjátok lépcsőkként, vagy az elemeket egymásnak háttal fordítva tetőként épületekre. Vidám szivárványszínével feldobja az építkezéseket.
Ajánlott életkor
1 – 12 év
Várható kiszállítás
2024.06.26
Raktáron
25 990 Ft 
20 792 Ft
Kedvezmény 20
Megtakarítás 5 198 Ft
A vásárlás után járó pontok: 104 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

A kézzel készült GRIMMS Lépcsős építő szabad teret enged a gyermek fantáziájának. Szinte minden korosztály remekül eljátszik vele. Ahogy azt a Grimm's nyílt végű játékainál mindig tapasztalhatjuk, itt is szabadjára engedhetik gyermekeink a képzelőerejüket. Az, hogy mit kezd vele a gyermek, az csak rajta múlik. Lehet építős játék, de szerepjátékhoz kellék is. Lehet egyedül vagy többen is játszani a kis lépcsőkkel.

Ebből a 12 db kézzel festett fa lépcsős építő elmet tartalmazó szettből, épülhet város, golyópálya, kastély és remekül kombinálható más Grimm's játékokkal is.

A fa úgy került megmunkálásra, hogy a felülete egyszerre legyen puha és szálkamentes, ugyanakkor érezhető legyen a fa erezete, természetes durvasága is.

 

Méret: Az elemek 4 x 4 x 10 cm méretűek.
Anyaga:Hársfából készült, vízbázisú festékkel festve, ami mögött a fa erezete gyönyörűen átlátszik a színek mögött.
Ajánlott életkor: 1 éves kortól 

 

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Színek és formák felismerése, Képzelőerő
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565420983
Cikkszám
GR42098
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!