Packeta csomagpontra történő szállítás CSAK 990 FT egész JÚLIUSBAN!

Hangszerkészlet - mókusos rumbatökkel - Linda

Fából készült festett ritmushangszer készlet, melyben 1db mókus mintás rumbatök és 1 db leveles nyeles csörgő található.  Lehetőséget nyújt a zenélésre olyan gyermekek számára is, akik még csak most kezdenek ismerkedni a gyerekhangszerekkel. Fejleszti a ritmusérzéket, a belső hallást, valamint a emlékező- és a alkotókészséget.

Várható szállítás
2 hét
Nincs raktáron
3 690 Ft
A vásárlás után járó pontok: 55 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

A zene, éneklés, mondókázás nagyon fontos szerepet töltenek be a gyermekek életében. Sok tanulmányban olvashatjuk, hogy a zene nevelő és tanító hatásának meghatározó szerepe lehet a gyermek személyiségfejlődésében, a gyermek mozgáskultúrájának fejlődésében, a szociális és érzelmi kapcsolatok kibontakozásában, szókincsük bővítésében is, ezért nagyon fontos, hogy az igényes, hallgatóbarát zene otthon is figyelmet kapjon. A gyermeket az anya és apa éneke, játékos mozdulataik mind- mind közelebb viszik a zene világához.

Ma már egészen pici kortól sok lehetőség van a zenével való találkozásra, kapcsolódásra. Babáinkkal már otthon mondókázhatunk, ölbéli játékokkal, kacagtatókkal, höcögtetőkkel kapcsolódhatunk. 

Az otthoni játékokhoz játék hangszereket is választhatunk. Ez a fából készült, édes mókus mintás játék ritmushangszer készlet remek lehetőség a zenélésre és a gyermekekkel való kapcsolódásra.

 

Termék mérete (rumbatök) :13 x 5 cm

Termék mérete (nyeles csörgő): 5 x 12 cm

 

Cikkajánló, itt.

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Fakopáncs
EAN
6943738937368
Cikkszám
FK8723-D
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!