Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Kölcsönözd ki! - Pop-in újszülött mosható pelenka próbacsomag

Kölcsönözhető POP-IN újszülött mosható pelenka próbacsomag - 1 hét
Kölcsönözhető POP-IN újszülött mosható pelenka próbacsomag - 1 hét
Kölcsönözhető POP-IN újszülött mosható pelenka próbacsomag - 1 hét
Ismerd meg a gyártót!
A Pop-in végigkísér a pelenkázós korszakon egészen újszülött kortól szobatisztaságig.

A Pop-in pelenkái környezettudatosan, újrahasznosított RPET anyagból készülnek.

FONTOS! Termékek kölcsönzése esetén összeghatártól függetlenül felszámolásra kerül a szállítási költség.

Szeretnéd kipróbálni a mosható pelenkát újszülött babáddal? Próbáld ki a Pop-in újszülött szettjét, és hbizonyosodj meg róla, hogy ez a tökéletes választás számotokra. Egy próbát megér, nem?!

*Az ár 15 000 Ft letéti díat tartalmaz, amely a bérlési idő végén visszatérítésre kerül.

Státusz
KÖLCSÖNÖZHETŐ
Elérhetőség
Érdeklődjön
Nincs raktáron
17 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 510 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

Amennyiben szeretnéd az első pillanattól mosható pelenkába csomagolni a babádat, de nincs kedved pici, méretes pelenkákra pénzt költeni, vagy épp nem is tudod, mi lenne a jó Nektek, akkor kölcsönözz mosható pelenkát az első időkre! Próbáld ki, és meglátod, nem fogsz csalódni.

 

Pelenkaszett vásárlás esetén maximum a kölcsönzés  első havi (4 heti - 8000 Ft) díját beszámítjuk a vételárba.

 

A pelenkaszett kölcsönzés előnyeiről a Kölcsönzés a mamamiboltban című blogposztunkból is tájékozódhatsz.


A csomag tartalma:

5 db pasztell színű külső és 10 db kétoldalasan használható pelenkabelső.


A kölcsönzés feltétele, árai:

A készlet átvehető a debreceni Mamamiboltban (Debrecen, Cegléd u. 16) vagy kérhető házhozszállítással, amelynek összege 1590 Ft.


Letéti díja 15 000 Ft, amelyet személyes átvétel esetén a boltban készpénzben, online megrendelés esetén előreutalással kérjük rendezni. A bérlési idő végén a visszavételnél az összeg (15 000 Ft) visszatérítésre kerül, amennyiben minden pelenka hiánytalanul, megfelelő állapotban, tisztán visszaérkezik.

Visszaszállítás: a vásárló felelőssége, annak költségei őt terhelik.


Kölcsönzés díja:

2000 Ft/ megkezdett hét. Lehetőség van 1-4 hét közötti intervallumokban kölcsönözni. Telefonos, illetve e-mailben történő hosszabbításra is van lehetőség.


Amit érdemes hozzá venni:
A csomag nem tartalmazza őket, ezért ajánljuk a beszerzésüket:

Egy tekercs Pop-in papírbetétet  és egy doboz MioFresh pelenkafertőtlenítő mosószer 300g.

 

*A kölcsönzés teljesítése a rendelések beérkezésének sorrendjében történik, tehát amennyiben előre látó vagy, és szeretnéd bebiztosítani magadnak a szettet, azt érdemes előre jelezned a info@mamamibolt.hu címen.

*A pelenkákat a használati útmutatóban leírt paraméterek szerint tisztítsd, és rendeltetés szerint használd őket.

*A szállítási díjat a kölcsönzési díjjal és a 15 000 forintos kaucióval együtt utald át (a választott fizetési mód szerint). A kauciót a kölcsöncsomag hozzánk való visszaérkezése után visszautaljuk az eredeti bankszámlára.


Kérdésed van?

Ha bármi kérdésed van a kölcsönzéssel, vagy a mosható pelenkákkal kapcsolatban, bátran keress minket elérhetőségeink egyikén, e-mailben a info@mamamibolt.hu címen, vagy telefonon: (30) 562 5553

Adatok
Márka
Mamami
Cikkszám
K-NB-POPIN
Ismerd meg a gyártót!

 

Egyedülálló angol márka, a természetesség és tudatosság jegyében. A Close közel két évtizede a kötődő nevelés elismert európai képviselője, hordozóeszközei és újrahasználható gyermekgondozási termékei 2004. óta szolgálják a családok kényelmét és biztonságát.

De mi is áll a Close mögött? Először is, az alapítók maguk is tapasztalt anyák. A márka fókuszában mindig a szülők törekvései állnak, akik a lehető legjobb környezetet szeretnék megteremteni gyermekeik számára a világban, a mindennapos nehézségek mellett, lehetőleg pénztárcabarát módon. Ez a szemlélet ihleti a Close fenntartható termékeit, melyeket úgy terveztek, hogy sokáig hasznukat vegyék és amik mindemellett átlátható módon készülnek, azért, hogy a szülők felelősen hozhassák meg a legjobb döntést a család számára.


Fenntartható - 2020. óta a Close még nagyobbat újított a termékei összetételén, a plasztiklábnyom csökkentéséért. Tudtad, hogy a Pop-In "veszélyeztetett fajok" kollekció RPET anyagból készül? A Reciklált PET egy olyan poliészter anyag, ami száz százalékban újrahasznosított PET palackokból készül. A PET újrahasznosítása csökkenti az alapanyagok iránti igényt, a nyersolaj-felhasználást, az üvegház-hatást és jelentős mennyiségű energiamegtakarítást is eredményez. Minden Pop-In pelenkával 2,5 darab eldobott műanyagpalacktól szabadítod meg a Földet. A Pop-In úszóruha anyagához 6 palackot, a játszó- és piknik szőnyeghez pedig 12 darabot használnak fel. Egy teljes Pop-In mosható pelenkaszett 50 darab hulladékba dobott palackból alakul át! Ezzel már Te is teszel a bolygónkért!


Etikus munkafolyamatok és gyártás - a Close számára a gyártási folyamat szereplői ugyanolyan kiemelt fontosságúak, mint a vásárlók. Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy a márka hiteles legyen és hű maradjon az általa képviselt értékekhez. Fontos, hogy az etikusság elve az ellátási lánc minden szintjén jelen legyen.

Minden partnerével szoros kapcsolatot ápol, ami nem csak azt jelenti, hogy hosszú ideje áll fenn az együttműködés, hanem építő jellegű is: a Close mindig nyitott a beszállítók észrevételeire és ötleteire, ez segíti abban, hogy egyre tökéletesebb termékpalettával álljon a vásárlói elé. 

A gyártási folyamatok szereplőit a tudás és minőség alapján választotta ki, nem az olcsóság motiválta. Rendszeres gyárlátogatások során győződik meg arról, hogy a lehető legjobb helyen, a Close márka nevéhez méltó módon és minőségben történjen a gyártás.


Jótékony tevékenység - babahordozókat és egyéb, újrahasznosítható gyermekgondozási termékeket rendszeresen adományoz a Close non-profit szervezetek számára. Ezek a szervezetek rászoruló családok számára juttatják el az eszközöket és cikkeket, oda, ahol financiális vagy egyéb okokból talán a legnagyobb szükség van rájuk. 

  • A veszélyeztetett fajok kollekcióval csatlakozott a "1% FOR THE PLANET" nevű mozgalomhoz, így vásárlásoddal közvetett módon Te is a fenntarthatóságot támogatod.

  • Termékeivel támogatja az Egyesült Királyságban koraszülötteket ellátó intézményeket.

  • Pelenkákkal, előkékkel és higiéniai termékekkel támogat afrikai szervezeteket, melyek fenntartható közösségeket és mélyszegénységben élő embereket segítenek. Így jutottak el a Close termékei Rwandába is.

A gyártás során megmaradó anyagból nem hulladék lesz, hanem újrahasznosítva, mosható női betétként jut el Malawiba, ahol egy-egy női higiéniai termék akár azt is jelenti, hogy a tulajdonosa azokon a napokon is elmegy iskolába, amikor különben nem tudná azt megtenni.


Környezettudatos anyagok - 2020. óta a Close termékei között köszönthetjük az RPET és biolaminált alapanyagból készülő kollekciókat, a fenntarthatóság elve így már a gyártás során érvényesül. A biolaminált anyagok kukoricából készülnek, így jött létre a Blue Puffin Lunda kollekcióAnyaga a kukoricakeményítő, ami nem csak a gyártás során keletkező károsanyag kibocsátást csökkenti a felére, de egy hold kukoricaföld 8 tonna üvegházhatású gázt tud kivonni a légkörből - ez nagyjából egy család autójának az éves kibocsátását jelenti.

biopamut ellenőrzött gazdaságokból származik, ahol nem használnak műtrágyát és gyomirtószereket, a gyapot termesztéséhez pedig kevesebb vízre van szükség. A Caboo + Organic kollekció anyagát 100% tisztaságú biopamut adja.

bambusz nagyon kedvelt anyag, jellemzője, hogy nyáron hűs a tapintása, télen viszont melegít. Emellett természetes módon antibakteriális, gombaölő, hipoallergén és lélegző anyag. A Close bambusz termékeit ajánljuk bőrérzékenység és allergiás bőr esetén, vagy ha szereted a természetes anyagokat és egy jó alternatívát keresel a pamut mellé. A bambusz teljes mértékben fenntartható alapanyag és biológiailag lebomlik, ráadásul önmagában, speciális gondozás nélkül is képes megteremni. A bambuszból készülő anyag nedvszívó képessége háromszor-négyszer nagyobb a pamuténál, a Close pelenkák palettáján kétségkívül ez az abszolút kedvenc alapanyag.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!