Packeta csomagpontra történő szállítás CSAK 990 FT egész JÚLIUSBAN!

Mamamibolt Ajándékutalvány
Mamamibolt Ajándékutalvány
10 000 Ft

Mamamibolt Ajándékutalvány

A Mamamibolt.hu ajándékutalvány igényes borítékban kerül kiküldésre és az utalványon szereplő kód online felhasználható a webáruházban.

Az ajándékozásnak talán nincs is biztosabb és egyszerűbb  módja, mint az ajándékutalvány, amely minden alkalomra tökéletes választás. Eddig csupán emailben kiküldött utalványt tudtatok vásárolni, immáron szép nyomtatott kártya formátumban is rendelhető.

A Mamamibolt Ajándékutalványok szabadságot és lehetőséget kínálnak az ajándékozott részére, hogy megtalálja a számára legkedvesebb termékeket a webshopban. Karácsonykor, születésnapokon, névnapokon, vagy bármilyen különleges esemény alkalmával ajánljuk a Mamamibolt Ajándékutalványt

Várható kiszállítás
2024.07.17
Raktáron
10 000 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

Az ajándékozásnak talán nincs is biztosabb és egyszerűbb  módja, mint az ajándékutalvány, amely minden alkalomra tökéletes választás. A Mamamibolt Ajándékutalványok szabadságot és lehetőséget kínálnak az ajándékozott részére, hogy megtalálja a számára legkedvesebb termékeket a webshopban. Karácsonykor, születésnapokon, névnapokon, vagy bármilyen különleges esemény alkalmával ajánljuk a Mamamibolt Ajándékutalványt, amely igényes borítékban kerül kiküldésre és online felhasználható a webáruházban.

 

A Mamamibolt különleges kínálatának köszönhetően cégek is előszeretettel vásárolják kismama kollégáik meglepetésére, mint búcsúajándék.

 

Utalvány felhasználásának szabályai


  •  Az ajándékutalvány kibocsátási értékénél kisebb értékű áru megvásárlása vagy szolgáltatás igénybe vétele esetén az érték és a kibocsátási érték közötti különbség készpénzben nem téríthető vissza a vásárlónak. Az utalvány készpénzre nem váltható.

  • Az utalványok érvényességi idő nélkül kerülnek kiállításra, tehát bármikor beválthatóak, amikor az ajándékozott szükségét érzi a vásárlásnak.

  • Az ajándékutalvány több részletben levásárolható.

  • Az utalvány alkoholos filctollal személyre szabható
    (ajándékozott neve, küldő neve és rövid üzenet - A kuponkód és az összeg rubrika általunk kitöltésre kerül)

Kifutottál az időből?

Akkor a Mamamibolt Online Ajándékutalványt ajánljuk a figyelmedbe, amelyet sikeres fizetést követően automatikusan elektronikus úton kiküldünk számodra. 

Adatok
Márka
Mamami
Cikkszám
AJUTPAPIR
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!