Packeta csomagpontra történő szállítás CSAK 990 FT egész JÚLIUSBAN!

Margó és a titkos varróműhely
Margó és a titkos varróműhely
4 900 Ft

Margó és a titkos varróműhely

Margó, könyvünk tízéves főszereplője nagymamája halála után váratlanul egy titkos küldetésben találja magát, amelyet csak akkor tud teljesíteni, ha megtanul varrni. Kalandjaiban egy különleges, felemás szemű macska és a varrás művészetének bájos mesterei segítenek neki. Az olvasó is megtanulja a varrás alapjait, és ha van kedve, önállóan is elkészítheti saját hableánybabáját, akárcsak Margó.

Várható szállítás
1 hét
Rendelhető
4 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 74 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

A könyv szereplőivel kalandozva az olvasó is megtanulja a varrás alapjait, és ha van kedve, önállóan is elkészítheti saját hableánybabáját, akárcsak Margó. A gazdagon illusztrált történet segít megérteni, hogyan készítsünk rongybaba-szabásmintát saját rajz alapján, miként hímezzük meg az arcát, aprólékosan elmagyaráz minden munkafázist, és még a varrógép használatában is hasznos tanácsokkal szolgál. A leírások megértését videók egészítik ki.
A könyvet tízéves kortól ajánljuk, de felnőtt segítségével még fiatalabbak is bátran belevághatnak, hiszen minden életkorban nagy öröm a varrás.
A kész babában gyönyörködve rádöbbenünk arra, hogy mekkora ereje van a tűnek és cérnának az emberek összetartásában, és valóban létezik a tűbe fűzött varázslat.

112 olda, kemény kötés

Adatok
Márka
Könyv
ISBN
9789632787046
Kiadó
Cser
Szerző
Pálmai Nóra
EAN
9789632787046
Cikkszám
9789632787046
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!