Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Mosószóda 1000 g papírzsákban
Mosószóda 1000 g papírzsákban
990 Ft

Mosószóda 1000 g papírzsákban

A mosószóda (nátrium-karbonát) teljesen természetes anyag, a tavak vizében, növények hamujában, de a szikes talajban is megtalálható – bár a háztartásokba kerülő mosószódát ma már ipari módszerekkel állítják elő. A mosószóda szilárd, fehér, porszerű anyag, amit ha vízzel keverünk erősen lúgos oldatot kapunk. A mosószóda alkalmas ruhák áztatásához, vízkőoldáshoz, de a legtöbb olyan célra is, amire valamilyen általános tisztítószert alkalmaznánk.

Kiszerelés
1000 g
Várható kiszállítás
2024.05.27
Raktáron
990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 15 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

A mosószóda közel olyan kíméletes környezeti szempontból, mint a mosódió.
Használható gépi, illetve kézi mosáshoz egyaránt, önmagában vagy mosóporral keverve (utóbbi esetben kevesebb mosóporra van szükség).

 

Vízlágyító, zsíroldó és tisztító hatása már viszonylag kis mennyiség esetén is jelentős: 30 liter vízhez kb. 3-4 evőkanál szükséges; ezel kb. fél adag ruhát moshatunk az automata mosógépekben. Kevés szódabikarbónával keverve a mosóhatás fokozható, erősen szennyezett ruhák  tisztításához a szintén környezetbarát fehérítő és folttisztító só használatát javasoljuk. Öblítéshez ecetet ajánlunk, melyet természetes illóolajokkal tehetünk illatossá. A mosószódát használhatjuk mosódióval keverve is, ezt főleg fehér ruhák esetében ajánljuk. Az erősen szennyezett ruhák tisztításához javasoljuk az áztatást!
Kiszerelés: 1000 gr
Adatok
Márka
Ökokuckó
Cikkszám
mososz1000
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!