Normális vagy - Trauma, betegség és gyógyulás mérgező világunkban - Máté Gábor
Normális vagy - Trauma, betegség és gyógyulás mérgező világunkban - Máté Gábor
6 999 Ft

Normális vagy - Trauma, betegség és gyógyulás mérgező világunkban - Máté Gábor

Máté Gábor legújabb könyve - mindenkinek el kellene olvasnia! Útmutató, segítség, összefoglalja miért is fontos a kezdeti a korai évek "nevelése", a kötődő nevelés és azon túl.

Várható kiszállítás
2024.04.18
Raktáron
6 999 Ft
A vásárlás után járó pontok: 105 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

A test lázadása, a Szétszórt elmék és a számunkra nagyon meghatározó könyv A család ereje - ragaszkodj a gyermekeidhez világhírű magyar származású szerzője eddigi legátfogóbb és legteljesebb új könyvében a betegségek valódi okait kutatja, miközben éles kritikát fogalmaz meg a minket körülvevő mérgező világról, valamint utat mutat az egészség és a gyógyulás felé.


Máté Gábor, magyar származású, Kanadában élő orvos forradalmi könyvében feltárja, hogy miközben a nyugati világ büszkén tekint az egészségügyi szolgáltatásaira, egyre több a krónikus beteg, és romlik a népesség általános egészségi állapota. Az Egyesült Államok lakosságának majd hetven százaléka szed legalább egy, több mint a fele pedig két, receptre kapható gyógyszert. Kanadában az emberek húsz százalékának magas a vérnyomása, Európában ez a szám már meghaladja a harminc százalékot. A kamaszok között szédítő tempóban terjednek a lelki betegségek. Beteg a társadalmunk, vagy talán ez így normális?
Máté Gábor több mint negyvenéves orvosi praxisa során ébredt rá, hogy amit normálisnak gondolunk, az korántsem az. Figyelmen kívül hagyjuk a traumák és a stressz ártalmas hatásait, illetve a modern élettel járó összes olyan feszültséget, amely rátelepszik a testünkre és a lelkünkre, illetve az egészségünket károsítja. A rendelkezésünkre álló számtalan jól képzett szakember és különleges, modern eszköz sem segít rajtunk. A nyugati orvoslás nem a teljes embert vizsgálja, nem törődik azzal, mit művel a stressz a szervezetünkkel, az immunrendszerünkkel és az érzelmi egyensúlyunkkal.
A világhírű orvos Dániel fiával együtt mutatja be a könyv lapjain keresztül, mi tesz minket igazából beteggé, felfedi az egyén és a közösség hanyatló állapota közötti összefüggéseket, és együttérzéssel vezeti olvasóit az egészség és gyógyulás labirintusában.

 

Open Books 2022

Máté Gábor, Máté Dániel

Adatok
Márka
Könyv
ISBN
9789635720873
Cikkszám
9789635720873
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!