Packeta csomagpontra történő szállítás CSAK 990 FT egész JÚLIUSBAN!

Sonett Folttisztító spray 100 ml
Sonett Folttisztító spray 100 ml
1 690 Ft

Sonett Folttisztító spray 100 ml

A Sonett folttisztító spray alkalmazható finom anyagokhoz, így gyapjúhoz és selyemhez is, hatékony a gyümölcs, kakaó, golyóstoll és zsír- és egyéb foltokkal szemben.
Várható kiszállítás
2024.07.24
Raktáron
1 690 Ft
Egységár: 17 Ft/ml
A vásárlás után járó pontok: 51 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

A Sonett Folteltávolító spray Bio Quillaja tartalmának köszönhetően érzékeny gyapjú-és selyemruházaton is használható, a gyümölcs-, kakaó-, golyóstoll és zsírszennyeződésekkel szemben is hatékony.

A bio Quillaja kivonat és cukor felületaktív anyagok kombinációja egy nagyon hatásos, ugyanakkor kíméletes folteltávolítót eredményez és ezért finom anyagokra is alkalmazható pl. selyemre vagy gyapjúra.

 

Az összetevők növényi eredetű nyersanyagokból készülnek. A cukor felületaktív anyag olyan gyártási folyamatban készül keményítőből, cukorból és olajból, melyben teljes mértékben megmarad a természetes szerkezete, ezért a mikroorganizmusok ezt a felületaktív anyagot könnyen és gyorsan le tudja bontani. Az OECD előírások alapján biológiailag könnyen lebomló anyagként osztályozzák. A termékek alkalmazása megfelelő (otthon szürke víz tisztítására alkalmazott) szeptikus tartályok és szűrők használata esetén is.

Minősített természetes tisztítószer

     

A Sonett mosó- és tisztítószerek használatával mindannyian óvjuk a természetes vízforrásokat, "minden élet hordozóját."

Minden felhasznált összetevő 100%-ban biológiailag tökéletesen lebomlik és mentes minden allergiát okozó anyagtól. A tiszta növényi szappanok olajai és a felhasznált esszenciális olajok 100%-ig ellenőrzött biodinamikus vagy ellenőrzött ökológiai termesztésből származnak. Valamennyi SONETT termék különösen bőrbarát, allergiások számára kifejezetten ajánljuk a SZENZITÍV termékcsaládot.  

A termékek nem tartalmaznak enzimeket, kőolajszármazékból eredő tenzideket, illat-és színezőanyagokat, tartósítószereket, fehérítőaktiválókat, és nem alkalmaznak sem génmanipulációt, sem nanotechnológiát előállításuk során, valamint az összes termék tökéletesen enzimmentes. A különleges gyártási technológiához tartozik az oloid geometriai formában ritmizált anyagok. Ezen dinamizált adalékok hozzáadásával segítik a mosás során felhasznált víz természetbe történő visszavezetését.

Használata:

Alkalmazható finom anyagokhoz pl. gyapjúhoz és selyemhez. Hatékony gyümölcs, kakaó, golyóstoll és zsír- és egyéb foltokkal szemben.

Adagolása:

Folteltávolításhoz: alkalmazható finom anyagokra pl. selyemhez és gyapjúhoz is (használat előtt teszteljük az anyag színének a tartósságát egy nem látható részen). A folt alatti anyagrészt takarjuk le papírtörlő kendővel. Permetezzük le a foltot minél közelebbről és hagyjuk hatni kb. 30 másodpercig. Alaposan ütögessük át a lepermetezett részt egy papírtörlővel (ne dörzsöljük). Egy másik papírtörlőt nedvesítsünk meg és ismételten finoman ütögessük át a szennyezett foltot.

Előtisztításhoz: permetezzük le a szennyeződést minél közelebbről és hagyjuk hatni kb. 10 percig, ezután rakjuk a tisztítandó anyagot a mosógépbe.

Összetétel:

Aqua, alkylpolygluciside C8-16, alcohol, glycerine*, Quillaja Saponaria*, sodium citrate, perfume* (fragrance), linalool*, limonene*

*certified organically grown (organikus gazdálkodásból származó összetevő)

Cukor felületaktív anyag 5-15%, Növényi alkohol (etanol) 5-15%, Növényi glicerin, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból 1-5%, Quillaja kivonat, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból 1-5%, Citromsav < 1%, Természetes esszenciális zsályaolaj, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból < 1%, Természetes esszenciális levendulaolaj, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból < 1%, Balzsamos adalékok, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból / gyűjtésből vagy vadon termett növényekből < 1%, Örvénylő víz 100-ig

 100ml

 

Adatok
Márka
Sonett
Cikkszám
GB2000
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!