Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Sonett Súrolópor 450g

Hatékony, különösen takarékos tisztítókoncentrátum a fürdőkád, WC, mosdó, tűzhely, lekozmált edények, háztartási tűzhely kormos részének és sok más felület tisztítására.

Kiszerelés
450 g
Várható szállítás
2 hét
Nincs raktáron
1 690 Ft
Egységár: 3 756 Ft/kg
A vásárlás után járó pontok: 25 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

Sonett súrolópor 450g


Hatékony, különösen takarékos tisztítókoncentrátum a fürdőkád, WC, mosdó, tűzhely, lekozmált edények, háztartási tűzhely kormos részének és sok más felület tisztítására.


Karcolásmentesen tisztít, a friss vízkőlerakódásokat is eltávolítja.


 


Alkalmazás: Sokoldalúan alkalmazható, megfelelő egészségügyi és konyhai területeken is, pl. mosdókagyló, WC, fürdőkád. Könnyen és karcmentesen eltávolítja az égett maradványokat a konyhai eszközökről, és a zsíros szennyeződéseket a gáztűzhelyről és a sütőről.


A habkő gyengéd tisztítóhatásának köszönhetően üvegkerámia gáztűzhelyekre, kerti bútorokra és kormos kandallókra is alkalmazható.


 


Adagolás: Adagolja a súrolóport a szennyezett felületre és tisztítsa meg egy nedves szivaccsal, kefével vagy ronggyal. Nagyon gazdaságos termék.


Az összetevők eredete és tulajdonsága:


A habkő egy bolyhos, puha vulkáni kő, amely a láva gyors hűlésének köszönhetően alakul ki. Ez a folyamat akadályozza meg az éles szegélyű kristályok kialakulását, amely finomra őrölt formájában egy különösen gyengéd, ugyanakkor hatékony tisztítószert képez.


A nátrium karbonát és szappan kombinációja a terméket kiváló zsír és más szennyeződés feloldására teszi képessé. A feloldott szennyeződést a természetes alumínium összetevők felszívják és megkötik, így távol tartják a tisztítandó felülettől..


A zsálya és cajuput illóolajok friss és kellemes illatot kölcsönöznek a terméknek, valamint csíragátló hatással is bírnak.


Különleges terméktulajdonság:


A folyékony termékekkel ellentétben, amelyek 70-80% -ban vízet tartalmaznak, a por alakú tisztítószerek gazdaságosabbak és hatékonyabbak.


 


Biológiai lebonthatóság:


A termék legtöbb mennyiségben habkövet tartalmaz, mely gazdag szilikátokban és ásványi anyagként nincs szüksége további bomlásra, hanem könnyen visszailleszkedik a természetbe.


A Nátrium-karbonát szintén ebben a formában található meg a környezetben, így szintén nincs szükség további lebontásra.


A szappan növényi olajokból készül, így azzal a különleges tulajdonsággal bír, hogy a használatakor a vízben mindig jelen lévő vízkővel só képző folyamatba lép és kalcium szappan keletkezik.  Ez az elsődleges lebomlás melynek során a felületaktív hatás semlegesítődik, a folyamat pár óra alatt lezajlik. A másodlagos 100 %-os biológiai lebomlás ezután mikroorganizmusok által történik, amikor a kalcium szappant vízzé és széndioxiddá alakítják.


Az OECD előírások alapján a szappan a biológiailag könnyen lebomló anyag osztályába tartozik.


A termékek alkalmazása megfelelő (otthoni szürke víz tisztítására alkalmazott) szeptikus tartályok és szűrők használata esetén is.


 


Összetevők:List of ingredients as per EC 648/2004Product declaration%Pumice, sodium carbonate, bentonite, sodium soap, perfume* (fragrance), linalool*, lemonene*   *certified organically grownSodium carbonateNátrium karbonát5-15 AluminiaAlumínium5-15 Pumice powderHabkő por>30 Natural essental oils of sage, certified organically grownTermészetes esszenciális olajok zsályából ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból<1 Natural essental oils of cajuput, certified organically grownTermészetes esszenciális olajok cajuputból, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból<1 Balsamic additives, certified organically grown/collection from wild-growing plantsBalzsamos adalékok, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból/gyűjtésből vagy vadon termett növényekből<1 


Minősítések:  • Vegan

  • Stop climate change

  • CSE label

  • Eco Garantie

Adatok
Márka
Sonett
Cikkszám
SO4010
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!