Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Sophie Al'Thir a dromedár
Sophie Al'Thir a dromedár
7 990 Ft 
6 392 Ft
20

Sophie Al'Thir a dromedár

Sophie Al'Thir a dromedár
Sophie Al'Thir a dromedár
Sophie Al'Thir a dromedár

Megérkezett Al'Thir, Sophie legújabb barátja.

 

100% természetes gumiból készült figura.

Ajánlott életkor
0 – 1 év
Várható kiszállítás
2024.05.31
Raktáron
7 990 Ft 
6 392 Ft
Kedvezmény 20
Megtakarítás 1 598 Ft
A vásárlás után járó pontok: 32 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

Al'Thir legendája egy távoli szaharai földön, a csillagos ég alatt születik. A legenda szerint Al'Thir volt az egyetlen a világon, akinek varázslatos ereje volt a kisgyermekek megnyugtatására. A gyerekek nem tudták levenni a szemüket az aranyló bundájáról. Hangja úgy csengett a gyerekek fülében, mint a legédesebb dallam. Illata olyan édes volt, hogy a hozzá közeledő kisgyermekek békésen elaludtak.

 

Ez az időtlen legenda ma is folytatódik ennek a 100%-ban természetes gumiból készült figurának köszönhetően, amely felébreszti a baba 5 érzékszervét.

Mancsai és hosszú nyaka miatt a baba könnyen megfoghatja, és hamarosan meglátod, hogy Al'thir és a baba elválaszthatatlan barátok lesznek.


Könnyű fogásának és puhaságának köszönhetően már 3 hónapos kortól tudják használni. Al'Thir a babák minden érzékére hat:

 

  • Látás: 3 hónaposan a babák látása még fejletlen, csak a nagyobb kontrasztokat látják. Az őzike mintája, a testét borító sötét kontrasztos foltok vonzzák a baba tekintetét, a játék így a baba bizalmas, ismert tárgyává válik.
  • Hallás: Fanfan nyomásra sípol, ezzel szórakoztatja a babát és fejleszti a hallását. Alakjának és puha kaucsuk anyagának köszönhetően már a pici babakezek is korán össze tudják nyomni, így hamar a szórakozás forrásává válik. Serkenti a baba hallását és segíti megérteni a cselekvés és a következmény közti kapcsolatot.
  • Ízlelés: A játék rugalmas anyagból készült és több felülete rágásra alkalmas (a fülek, lábak, orr a babák kedvencei), így kifejezetten hasznos fogzáskor a fájó fogíny megnyugtatásához. Fanfan 100% természetes kaucsukból készült gumiból van, színezéséhez ételfestéket használnak, ezért teljesen biztonságos játék.
  • Tapintás: Alakjának és 18 centiméteres méretének köszönhetően már egészen kicsi kortól tökéletesen beleillik a kis kezekbe. A könnyű, rugalmas és puha játékot a baba könnyedén markolhatja. A gumi felület selymesen puha és természetes tapintású, ezzel biztonságérzetet ad a babának.
  • Szaglás: A természetes kaucsukból készült gumi egyedi illata nem csak serkenti a baba szaglás érzékét, de segítségével hamar megtanulja megkülönböztetni a különleges Sophie-t a többi játékától.

 

Méltó társa Sophie-nak, a zsiráfnak.

 

:)

Adatok
Márka
Sophie/Vulli
EAN
3056567770020
Cikkszám
SLG777002
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!