Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Sziget-kék - Szabó Magda
Sziget-kék - Szabó Magda
3 699 Ft

Sziget-kék - Szabó Magda

A magyar gyerek- és ifjúsági irodalom nagy ajándéka, hogy Szabó Magda életművébe belefért számos lányregény (Abigél, Álarcosbál, Születésnap) és meseregény (Tündér Lala, Bárány Boldizsár), amelyek nem csak kiemelkednek a korszak átlagából, de a mai napig műfajuk legkiválóbbjai.

Várható kiszállítás
2024.06.26
Raktáron
3 699 Ft
A vásárlás után járó pontok: 55 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Lavinia nénivel nem könnyű az élet. Mikor Valentin édesanyja balesetet szenved, a kisfiú házsártos, rideg nagynénjével kerül egy fedél alá, aki vaskézzel vezeti a birtokot, és keményen bánik az alkalmazottaival. Akár emberek, akár állatok. Egy nap Valentin védelmébe veszi a teherhordásra kivezényelt lovakat, erre Lavinia néni megbünteti: megtiltja, hogy édesanyját meglátogassa a kórházban. A kisfiú ekkor különleges képességet fedez fel magában: megérti az állatok beszédét. Hamarosan hihetetlen utazásra indul Kandúrkával és János mókussal egy óriásfelhőn. A Szigeten, ahová érkeznek, fantasztikus masinákat, csodatévő gyógyszereket, bölcs törvényeket találnak.

A helyi tudósok pedig kutatni kezdik az elixírt, amellyel megmenthetik Valentin édesanyját. Sziget-kéknek kell lennie, olyan kék színűnek, ami máshol nem állítható elő! Közben Lavinia néni ellen fellázad a város, nemcsak a tejesember és a postás, de a talicskák sem tartják be többé a szabályokat.

Író: Szabó Magda

Kiadó: Móra Könyvkiadó, 2022

Adatok
Márka
könyv
ISBN
9789634153030
EAN
9789634153030
Cikkszám
9789634153030
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!