Zsálya és a mélyvölgyi utazás - Kiss Judit Ágnes
Zsálya és a mélyvölgyi utazás - Kiss Judit Ágnes
4 490 Ft

Zsálya és a mélyvölgyi utazás - Kiss Judit Ágnes

Zsálya és a mélyvölgyi utazás - Kiss Judit Ágnes
Zsálya és a mélyvölgyi utazás - Kiss Judit Ágnes

Kiss Judit Ágnes gyönyörű meséje erőt és reményt adó varázsmese a gyógyulásról, amely során nem tagadja le a betegséggel járó nehézségeket sem. A Zsálya hercegnő várva várt folytatása egy kicsit idősebbeknek szól, mint az első kötet

Várható szállítás
2 hét
Rendelhető
4 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 67 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Zsálya hónapok óta kórházban fekszik erőtlenül. Meg kell találnia a gyógyulása virágát Aevus birodalmában. Hamar kiderül, hogy ehhez mélyvölgyi utazásra kell indulnia, amit még Aevus lakói közül sem ismer mindenki. Szerencsére Fényilonca meg tudja osztani Zsályával a legfontosabb tudnivalókat: “Mélyvölgy nem egy hely, hanem az utazás módja.” A mélyvölgyi utazás ezúttal egy folyó alatti folyóba vezet, ahol Zsálya még az ősanyáival is találkozik.

 

Csodálatos könyv a gyógyulásról, a betegségben való mélyremenésről, nem csak gyermekeknek.

 

Évek teltek el az aevusi utazás óta, és Zsálya néha már alig hiszi el, hogy ott járt, és megmentette Aldo herceget. Sok minden megváltozott azóta: Zsálya nemcsak nagylány lett, de sajnos beteg is.

 

Zsálya nagyon fél: fél a betegségtől, és fél attól is, hogy anya és apa már nem is szól egymáshoz. Egy nap megjelenik a kórházi szobában Fényilonca, a tündér, a kertben pedig Efirfira, az unikornis és Aldo herceg várja. Ezúttal Zsálya az, aki segítségre szorul: meg kell találnia a gyógyulás virágát, különben nagy baj lesz.

Együtt indulnak a virág keresésére, és barátai egy darabon hűségesen kísérik, de a mélyvölgyi utazásnak mindenki csak egyedül vághat neki... Kiss Judit Ágnes gyönyörű meséje erőt és reményt adó varázsmese, Szimonidesz Hajnalka rajzaiba merülve pedig minden gyerek és felnőtt felülhet a repülő unikornis hátára.

 

Zsálya és a mélyvölgyi utazás

Kiss Judit Ágnes

125 oldal・cérnafűzött, keménytáblás・ISBN: 9789635873548

Pagony Kiadó Kft., 2022

 

Ajánlott korosztály 8-10 éves kortól

Adatok
Márka
Könyv
ISBN
9789635873548
Cikkszám
9789635873548
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!