Ingyenes szállítás már 15 000 forinttól.

Szűrés
Ár (Ft)
1 498 Ft - 16 990 Ft
Márka
Termék státusza

Étkészletek, tányérok, tárolók

20termék120

Baba étkészleteink környezetbarát anyagokból készültek, a babák igényeinek megfelelően. A hozzátápláláshoz segítséget nyújtanak cikkeink a témában.

„Soha ne erőltess egyetlen ételt sem a babádnak, ha láthatóan nem ízlik neki, kiköpi vagy elfordítja a fejét. Fogadd el, hogy neki is van egyedi ízlése. Az erőltetéssel csak azt éred el, hogy megutálja az evést, pedig pont azon dolgozol, hogy megszeresse, nem igaz? Próbálkozni azonban többször is érdemes, csak hagyj időt a kóstolások között.” - Anya, kérek még könyv részlet

Többféle hozzátáplálási irányzat van, de egy mindegyiknél biztos, a baba igényeit, adott fejlettségi szintjét figyelembe véve lássunk neki, próbálkozzunk és türelemmel figyelgessük őt.

A BLW az angol baby-led weaning rövidítése, magyarul igény szerinti hozzátáplálás, vagy válaszkész nevelési mód egy részének is mondhatjuk. Lényege, hogy bízunk a babában, hogy képes az anyatej igény szerinti táplálását követően, vagy mellette az első időkben maga szabályozni a hozzátáplálás ütemét, ritmusát, természetesen a szülők segítségével. A hangsúly nem azon van, használhatunk-e pépeket, vagy kanalat az etetéshez, hanem a tápláláshoz való hozzáállásunkon és a baba saját táplálkozási képességeihez (ismét hasonlóan az anyatejes tápláláshoz).