Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Szűrés
Ár (Ft)
1 489 Ft - 6 490 Ft
Fő anyag
Minta
Márka
Termék státusza

Nyálkendők

A nyálkendőket főleg fogzás alatt és hűvösebb időben kis nyakvédőnek használjuk. Biopamut és bambuszos nyálkendőket találsz főleg ebben a kategóriában, de vízhatlan változat is kapható a Pop-in márka alatt, ha nagyon extrém esetben olyan erős a nyáltermelés, hogy  ruhácskája folyton elázik.


36termék130
36termék130

A fogzás előtt már hónapokkal azt tapasztalhatjuk, hogy erős lesz a baba nyáltermelése, mindent megrágcsálna, az ujjai, ökle is a szájában van egyfolytában. Az első tejfogak általában hat hónapos kor körül kezdik áttörni a babák ínyét. A körül azt jelenti, hogy a fogzás korábban, vagy éppen később is indulhat. Alapvetően az első fog megjelenésétől  havonta egy új fog bújik ki.

 

 Vannak babák, akik alig veszik észre, hogy kibújnak a fogacskák, de vannak, akiknél nagyon fájdalmas és nyáldús a folyamat.

A nyálkendők segítenek abban, hogy ne a kis ruhája legyen nedves, és a puha jó anyagú nyálkendők alkalmasak a száj és az áll törölgetésére is.

Az Imsevimse svéd biopamut nagyon puha és jó vastag nyálkendő sok kedves mintával, mégis svéd letisztult dizájn.

A Kikko (Xkko) pedig egy tetrapelus szerű anyag, csak bambuszból ami a jó nedvszívásért felel, vékony, mégis nagyon puha és nedvszívó nyálkendőt eredményez.

A Pop-in nyálkendője vízhatlan, így azoknak ajánljuk, akiknél sok az átázás, vagy etetéshez is jó az első időkben.

A kis babakendők is hasznosak erre a célra is.