Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Baba-Mama Blog
Népszerű témáink
Babakelengye
Fogzás
Hordozás
Kölcsönzés
Könyv
Nevelés, játék
Pelenkázás
Szülés
Születés
Várandósság
Zero Waste
Szűrés törlése

Boob Design termékeink mérettáblázata

 Boob Design termékeink mérettáblázata
mamamibolt
mamamibolt
2021.08.01

Sokan kérdezitek, hogy vajon milyen méretben érdemes gondolkoznotok a Boob termékek megvásárlásakor? Az alábbiakban ehhez szeretnénk nektek segítséget nyújtani. 

 

MELLTARTÓK

1. A mell alatti körméret meghatározása

A pontos méret kiválasztása érdekében először mérd meg a mellkasod körfogatát egészen pontosan a melleid alatt. Érdemes nagy levegőt venned, hogy a lehető legnagyobb méretet tudd regisztrálni.  

2. Mellbőség mérése

Ezt követően mérd meg a mellkasod szélességét melleid legszélesebb pontján. Ezt a mérést semmiképpen ne végezd push-up melltartóban, mert pontatlan eredményt fogsz kapni. 

A két érték közötti különbség fogja meghatározni a neked ideális kosárméretet (a táblázatban ezt a cup size oszlop jelöli, míg a körméretet a circumference feliratú sorban találod).

 

RUHÁK

Hogy megtaláld a tökéletes méretű Boob ruhát, az alábbi pontokat kell lemérned: 

Az A és B pontokat a melltartóknál ismertetett módon mérd meg, a C pontot pedig csípőd legszélesebb pontjánál tudod megtalálni. 

A Boob szoptatós felsők és pizsamák egyedi megoldással biztosítják a diszkrét és derékfagyásmentes szoptatást. Svédországból érkeznek, a minőség és formatervezés hazájából, így ezek a szoptatós ruhák a legmagasabb minőséget képviselik.

Minden szoptatós felső a cég saját fejlesztésű design-ja: kétrétegű anyag, melyeket széthajtva egyszerű és diszkrét a szoptatás. A deréktáj védve marad, és egy kézzel is könnyedén kinyitható.

A ruhák puha nagyon finom biopamutból készülnek. A gyártó cég minden lépése a környezettudatosságot tükrözi, a gyártás is Európában zajlik.

Nézz szét akciós termékeink között, a készlet utolsó darabjai most igazán kedvezményes áron a Tiéd lehetnek:

 

Ha bármilyen kérdésed van, keress minket bizalommal!