Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Szűrés
Ár (Ft)
590 Ft - 8 990 Ft
Kiadó
Szerző
Termék státusza

Ifjúsági, egyéb

A mamami gyűjteményében, saját gyermekeink által olvasott és szeretett, izgalmas, nekik és róluk szóló ifjúsági történetekkel találkozhatunk. Megjelennek a népszerű Kertész Erzsi és Berg Judit történetei mellett olyan klasszikusok is, mint például a Kincskereső kisködmön. Nagy hangsúlyt fektetünk a környezettudatosságra. A történeteken keresztül sokkal könnyebben lehet átadni gyermekeinknek a zero waste alapelveit és a környezetünk szeretetét.


154termék130
154termék130

Sok esetben hallhatjuk azt, hogy a manapság nehéz rávenni a gyermekeket az olvasásra. Érdekes kérdés, hogy miért alakul úgy, hogy vannak olyan tizenévesek, akik egyáltalán nem olvasnak és vannak, akik lelkesen és jó ízléssel válogatnak a kortárs ifjúsági irodalom közül.

Jakobovits Kitti a következőképpen gondolkodik a fenti kérdéseel kapcsolatban: „A legfontosabb a megalapozás. Előremutató, hogy mit adok először a kezébe. Nem mindegy, hogy a kis totyogómnak kütyüt adok, vagy 4-5-6 éves koráig csak olvasok neki, hiszen amivel elsőként találkozik ebben az időszakban az fog bevésődni tudat alatt és ösztönösen nyúl majd ahhoz, amelyiknél megtanulta, hogy megnyugvást, szórakozást nyújt. A kulcs, hogy ha erre már a legelején odafigyelünk. 

A kütyükkel kapcsolatban azt gondolom, hogy nem szabad elvenni tőlük, hiszen az olvasásnak és a kütyüzésnek teljesen más funkciója van. Szerintem picit elavult az a nézet, hogy a kütyük a könyveket váltják föl, mert a kettő másról szól. A kütyün kommunikálnak a többiekkel, játszanak, manapság pedig az iskolai feladatokat is ott oldják meg.”

A mamami gyűjteményében, saját gyermekeink által olvasott és szeretett, izgalmas, nekik és róluk szóló ifjúsági történetekkel találkozhatunk.

Megjelennek a népszerű Kertész Erzsi és Berg Judit történetei mellett olyan klasszikusok is, mint például a Kincskereső kisködmön.

Nagy hangsúlyt fektetünk a környezettudatosságra. A történeteken keresztül sokkal könnyebben lehet átadni gyermekeinknek a zero waste alapelveit és a környezetünk szeretetét. Ennek hatására olyan könyveket lehet megtalálni virtuális könyvespolcainkon, mint például a Beszélgessünk róla! sorozat, ahol a különböző kötetekben szó van a bolygónk védelméről, a globális konfliktusokról és a kulturális sokszínűségről.

Jó válogatást!

Ajánló:

Könyvvadászok
Engedjük, hogy azt olvassa, amit szeretne - interjú Jakobovits Kitti pszichológussal