Packeta csomagpontra történő szállítás CSAK 990 FT egész JÚLIUSBAN!

Szűrés
Ár (Ft)
980 Ft - 6 490 Ft
Ajánlott életkor (év)
3 év - 6 év
Márka
Kiadó
Szerző
Termék státusza

Leporellók, lapozgatók

A gyermekkönyvek attól a legkülönlegesebbek, hogy gyermekeinkkel együtt, nyitott szívvel és lélekkel merülhetünk el a történeteikben. Ha a totyogónknak könyvet adunk először a kezébe, mesélünk neki, azzal megalapozzuk azt, hogy később is ösztönösen a könyvekhez nyúljon majd, ha szórakozni vagy megnyugodni szeretne. Első könyvek lehetnek a minket körülvevő világot bemutató leporellók, lapozgatók.


294termék130
294termék130

A gyermekkönyvek és a bennük életre kelő mesék és történetek, nagyon fontos szerepet töltenek be az életünkben. Gyermekként szólítanak meg minket először, majd szülővé válva mi magunk leszünk gyermekeink mesélői.

A kisgyerekeknek nagyon sok csodálatos mesekönyvet találunk, sok-sok ajánlóval. A nap egyik fénypontja lehet, amikor összebújva, együtt barangolunk gyermekünkkel a királylányok, szegény legények, próbák és kalandok világában. Hiszen a gyermekkönyvek attól a legkülönlegesebbek, hogy gyermekeinkkel együtt, nyitott szívvel és lélekkel merülhetünk el a történeteikben.

Kutatások is bizonyítják, hogy az első években a figyelem mellett az is nagyon fontos, hogy hogyan kapcsolódnak gyermekeink a könyvekhez. Ha a totyogónknak könyvet adunk először a kezébe, mesélünk neki, azzal megalapozzuk azt, hogy később is ösztönösen a könyvekhez nyúljon majd, ha szórakozni vagy megnyugodni szeretne.

Első könyvek lehetnek a minket körülvevő világot bemutató leporellók, lapozgatók. Találunk olyat, ami például a napi eseményekhez kötődik, mint az öltözködés, evés, alvás, de vannak olyan lapozgatók is, amelyek a környezetünk megismerését segíti, például szól az évszakokról, erdőkről, madarakról, növényekről.

A kemény lapok jól bírják a „gyűrődést”, így egészen pici kortól is nyugodtan a kezükbe adható.

Már egészen baba kortól vannak könyvek, amikkel ismerkedhetnek gyermekeink, ilyen például a Babageometria könyvsorozat.

Vannak népszerű sorozatok, mint például a Pipp és Polli kedves történetei vagy a különböző böngészők, de nyúlhatunk olyan klasszikusokhoz is, akik még a mi gyermekkorunkban is meghatározóak voltak, mint például Marék Veronika, Gazdag Erzsi vagy Eric Carle könyvei.

A könyvgyűjteményünkben található lapozgatók és leporellók a mi gyermekeink szűrőjén mentek keresztül.

Jó válogatást!

Ajánlók:

Axel Scheffler: Pipp és Polli
Eric Carle: A telhetetlen hernyócska