Ingyenes szállítás már 20 000 forinttól.

Baba-Mama Blog
Babakelengye
Fogzás
Hordozás
Kölcsönzés
Könyv
Nevelés, játék
Pelenkázás
Szülés
Születés
Várandósság
Zero Waste
Szűrés törlése
Manduca csatos babahordozó kenguru

Manduca csatos babahordozó kenguru

mamamibolt
mamamibolt
2021.07.27

Hordozz a kezdetektől...

...ahogy a baba méretei változnak, úgy módosíthatod a Manduca beállításait, hogy kényelmes legyen a babának és Neked is.

Minden megváltozik, amikor egy baba megszületik, hiszen tudod. A Manduca egy olyan babahordozó, amely együtt változik, együtt nő a babával. Számos hordozási módot használhatsz vele, elöl amíg kicsi, csípőn ha már nézelődni szeretne, vagy háton, amikor már nehéz, vagy éppen kirándultok. A Manduca babahordozó egyedülálló apró részleteiben, anyagminőségében rejlik a nagyszerűsége, és amiben különbözik a többi csatos hordozótól. A német TÜV által bevizsgált biztonsága nagyon fontos egy babahordozó esetében. Szívesen hordják az édesapák is, egyszerű felvételi módja miatt pedig akár a nagyszülők is. A Manducával csecsemő kortól egészen óvódás korig élvezhetitek a hordozást.

  • Német minőség és biztonság
  • Egyedülálló hátrész (magasabbra állítható)
  • Biopamut
  • 3 év garancia

Amennyiben az újszülött korra kendőt szeretnél, a Manduca biopamut Sling hordozókendő az ideális választás.

 

 

Csatos hordozó előnyei:

Legnagyobb előnye 3,5 kg - 20 kg-ig használható!

KÉNYELMES: a baba az ortopéd orvosok által javasolt helyes M-lábtartást veszi fel a hordozóban, így nem csak ergonómiailag helyes a tartása, hanem kényelmes is a baba számára. Természetesen Számodra is a legmagasabb hordozási komfortot biztosítja, mivel a puha vállpántoknak és az anatómiailag formázott derékpántnak köszönhetően a baba súlya egyenletesen oszlik el.

SZÜLETÉSTŐL használható: a beépített újszülött szűkítő vagy a Size-it szűkítő segítségével a babát a kezdetektől egy ortopédiailag helyes pozícióban viheted a Manducában. Ortopédiailag igazoltan.

 A Nemzetközi Diszplázia Intézet által "csípőfejlődésnek egészséges" minősítéssel ellátva.

SZABADALMAZTATOTT hátrész, együtt nő a babával: számos előnye van a változtatható hátrésznek. Az újszülött babának a hátrész magasíthatósága nyak- és fejtámaszt biztosít, valamint egész nagy gyerkőcöt is hordozhatsz így benne. Ha viszont a kicsinek épp nézelődni van kedve és kitenné a kezeit, ebben egy mozdulattal rövidíthető a hátrész és mindjárt nem kell annyira bebújnia mögéd, szabadon nézelődhet, nyújthatja kezét bármi felé.

100% TERMÉSZETESSÉG: Minden anyaga károsanyagra bevizsgált, minden modellnél biopamutot használ a Manduca. (A standard színek 50% biopamut 50% kender, a BlackLine, a PureCotton és a Limitált modellek esetében 100% biopamut).

ELÖL - HÁTUL - CSÍPŐN hordozáshoz is tökéletes. Könnyedén átalakítható.

HASZNOS TARTOZÉKOK: Size-it szűkítő, Extender bővítő kb. 2 éves kortól a nagyobb kényelemért hosszútávú hordozáskor, Fumbee pántvédő pántvédők, Manduca övtáska Manduca, Zip-In hátbővítő kiegészítő, Manduca övtáska ami a hordozóra rögzíthető.

Vevőink mondták:

"A kislányom a kezdetektől manducában hordozom, akkorákat alszik benne, hogy én is csak csodálkozom. Így nyugodtan megyünk az oviba a nagytesóért is együtt."

Enikő, 2 gyermek édesanyja

"Mi rugalmas kendőről váltottunk a Manducára, a legjöbb választás volt. A kicsi már szokva volt a hordozáshoz, de már nehéz volt elöl, és én ebben vettem legkönnyebben hátra."

Tamara és Liza

"A férjem nem lett volna hajlandó kendőben hordozni, így mi a Manduca mellett tettük le a voksunk első perctől. Nem bántuk meg, az elején újszülött szűkítőben, majd mivel nagy baba volt és a csípője sem volt kötött, hamar elhagyhattuk és azóta is nagy örömmel hurcoljuk elöl-hátul!"

Zsófi, egy édes kicsi fiú anyukája

"Én tavasztól őszig rengeteget dolgozok a kertben, felásom, füvet nyírok, metszek, gereblyézek, ültetek, mikor mit kell. Mivel a feleségem sokat dolgozik a számítógép előtt, így én vittem ki magammal mindig a fiainkat a friss levegőre, hátamon a Manducában. Együtt kertészkedtünk, ő hol aludt, hol meséltem neki a kertről, a világ dolgairól, ő meg csak figyelt. Az egyik legkedvesebb időszakom volt ez ."

Robi, két fiú édesapja