Packeta csomagpontra történő szállítás CSAK 990 FT egész JÚLIUSBAN!

Baba-Mama Blog
Népszerű témáink
Babakelengye
Fogzás
Hordozás
Kölcsönzés
Könyv
Nevelés, játék
Pelenkázás
Szülés
Születés
Várandósság
Zero Waste
Szűrés törlése

Manduca csatos babahordozó kenguru

Manduca csatos babahordozó kenguru
mamamibolt
mamamibolt
2021.07.27

Hordozz a kezdetektől...

...ahogy a baba méretei változnak, úgy módosíthatod a Manduca beállításait, hogy kényelmes legyen a babának és Neked is.

Minden megváltozik, amikor egy baba megszületik, hiszen tudod. A Manduca egy olyan babahordozó, amely együtt változik, együtt nő a babával. Számos hordozási módot használhatsz vele, elöl amíg kicsi, csípőn ha már nézelődni szeretne, vagy háton, amikor már nehéz, vagy éppen kirándultok. A Manduca babahordozó egyedülálló apró részleteiben, anyagminőségében rejlik a nagyszerűsége, és amiben különbözik a többi csatos hordozótól. A német TÜV által bevizsgált biztonsága nagyon fontos egy babahordozó esetében. Szívesen hordják az édesapák is, egyszerű felvételi módja miatt pedig akár a nagyszülők is. A Manducával csecsemő kortól egészen óvódás korig élvezhetitek a hordozást.

  • Német minőség és biztonság
  • Egyedülálló hátrész (magasabbra állítható)
  • Biopamut
  • 3 év garancia

Amennyiben az újszülött korra kendőt szeretnél, a Manduca biopamut Sling hordozókendő az ideális választás.

 

 

Csatos hordozó előnyei:

Legnagyobb előnye 3,5 kg - 20 kg-ig használható!

KÉNYELMES: a baba az ortopéd orvosok által javasolt helyes M-lábtartást veszi fel a hordozóban, így nem csak ergonómiailag helyes a tartása, hanem kényelmes is a baba számára. Természetesen Számodra is a legmagasabb hordozási komfortot biztosítja, mivel a puha vállpántoknak és az anatómiailag formázott derékpántnak köszönhetően a baba súlya egyenletesen oszlik el.

SZÜLETÉSTŐL használható: a beépített újszülött szűkítő vagy a Size-it szűkítő segítségével a babát a kezdetektől egy ortopédiailag helyes pozícióban viheted a Manducában. Ortopédiailag igazoltan.

 A Nemzetközi Diszplázia Intézet által "csípőfejlődésnek egészséges" minősítéssel ellátva.

SZABADALMAZTATOTT hátrész, együtt nő a babával: számos előnye van a változtatható hátrésznek. Az újszülött babának a hátrész magasíthatósága nyak- és fejtámaszt biztosít, valamint egész nagy gyerkőcöt is hordozhatsz így benne. Ha viszont a kicsinek épp nézelődni van kedve és kitenné a kezeit, ebben egy mozdulattal rövidíthető a hátrész és mindjárt nem kell annyira bebújnia mögéd, szabadon nézelődhet, nyújthatja kezét bármi felé.

100% TERMÉSZETESSÉG: Minden anyaga károsanyagra bevizsgált, minden modellnél biopamutot használ a Manduca. (A standard színek 50% biopamut 50% kender, a BlackLine, a PureCotton és a Limitált modellek esetében 100% biopamut).

ELÖL - HÁTUL - CSÍPŐN hordozáshoz is tökéletes. Könnyedén átalakítható.

HASZNOS TARTOZÉKOK: Size-it szűkítő, Extender bővítő kb. 2 éves kortól a nagyobb kényelemért hosszútávú hordozáskor, Fumbee pántvédő pántvédők, Manduca övtáska Manduca, Zip-In hátbővítő kiegészítő, Manduca övtáska ami a hordozóra rögzíthető.

Vevőink mondták:

"A kislányom a kezdetektől manducában hordozom, akkorákat alszik benne, hogy én is csak csodálkozom. Így nyugodtan megyünk az oviba a nagytesóért is együtt."

Enikő, 2 gyermek édesanyja

"Mi rugalmas kendőről váltottunk a Manducára, a legjöbb választás volt. A kicsi már szokva volt a hordozáshoz, de már nehéz volt elöl, és én ebben vettem legkönnyebben hátra."

Tamara és Liza

"A férjem nem lett volna hajlandó kendőben hordozni, így mi a Manduca mellett tettük le a voksunk első perctől. Nem bántuk meg, az elején újszülött szűkítőben, majd mivel nagy baba volt és a csípője sem volt kötött, hamar elhagyhattuk és azóta is nagy örömmel hurcoljuk elöl-hátul!"

Zsófi, egy édes kicsi fiú anyukája

"Én tavasztól őszig rengeteget dolgozok a kertben, felásom, füvet nyírok, metszek, gereblyézek, ültetek, mikor mit kell. Mivel a feleségem sokat dolgozik a számítógép előtt, így én vittem ki magammal mindig a fiainkat a friss levegőre, hátamon a Manducában. Együtt kertészkedtünk, ő hol aludt, hol meséltem neki a kertről, a világ dolgairól, ő meg csak figyelt. Az egyik legkedvesebb időszakom volt ez ."

Robi, két fiú édesapja