Packeta csomagpontra történő szállítás CSAK 990 FT egész JÚLIUSBAN!

Baba-Mama Blog
Népszerű témáink
Babakelengye
Fogzás
Hordozás
Kölcsönzés
Könyv
Nevelés, játék
Pelenkázás
Szülés
Születés
Várandósság
Zero Waste
Szűrés törlése

Miért jó a mosható úszópelenka?

Miért jó a mosható úszópelenka?
mamamibolt
mamamibolt
2023.03.29

Miért ajánljuk a mosható úszópelenkát?

A nyári meleg beköszöntével kezdetét veszi a strandszezon is, és felmerül a kérdés, hogy milyen pelusban érdemes kisbabával nekiindulni a vízi mulatságoknak. Számtalan eldobható úszópelenka közül tudtok választani, azonban mindegyikre igaz, hogy csak egyszer használható, minden pancsizáshoz újat kell venni. A mosható úszópelenkákat bármennyiszer használhatjátok, így költséghatékonyabb és a környezetet is kíméli. Rengeteg féle színben és fazonban kapható, így minden alkatú babára van megfelelő úszópelenka.

 

Pop-in úszópelenkák

A Pop-in úszópelenkák prémium minőségű, speciális, puha és rugalmas anyagból készülnek, folttaszító réteggel. A külső, folttaszító réteg megóvja a pelenkát, míg a belső polár, nedvszívó réteg biztosítja a kényelmet. Ez a laminált anyag sokkal puhább és rugalmasabb is, mint a neoprén fürdőruhák és UPF 50+ védelemet biztosít, hogy megvédje a baba bőrét. A gumírozott lábrész és derékrész a szennyeződést biztonsággal az úszópelenkában tartja, ugyanakkor a pelenka nem szívja meg magát kívülről vízzel. Nem nehezedik el, mint az eldobható uszipelusok általában, így korlátlan mozgásszabadságot és kényelmet biztosít a babának. Vizesen is könnyű a babára feladni és levenni.

Pop-in mérettáblázat

 


Vimse úszópelenkák

A Vimse úszópelusok többféle fazonban is kaphatóak. Bugyi fazon, méretállítós bugyi fazon és magas derekú úszópelenkák, amik extra biztonságot és szivárgásmentességet nyújtanak egy esetleges baleset során. A jól megválasztott méretű Vimse uszópelenka tökéletesen illeszkedik a babára, ezért optimális mozgásszabadságot tud biztosítani. Az úszópelus 2 rétegű: a belső réteg szivárgásmentes, a külső réteg olyan rugalmas anyagból van, mint a felnőttek fürdőruhája.

Bugyi fazonú úszópelenka

Oldalt két patenttal nyitható, így könnyű a babára feladni és vizesen is könnyedén le lehet venni.

NB: 4-6 kg | S: 6-8 kg | M: 7-10 kg | L: 9-12 kg | XL: 11-14 kg | SL: 13-17 kg

Magas derekú úszópelenka

A pelenka két méretben (S és M) érhető el. Az S-es modell 6-8 kg, az M-es pedig 8-10 kg van tervezve.

Állítható úszópelenka

Az állítható Vimse úszópelust 4 ponton tudod méretre igazítani, ezáltal teljesen a babádra tudod szabni, így nem kell félni, hogy valahol szorít vagy épp enged.A pelenka két méretben érhető el: S/M: 6-10 kg & L/XL: 10-14 kg

 

 


Szükséges extra betét használata?

Az úszópelenkák belső nélkül is használhatóak (uszodánként eltér, hogy előírják-e vagy sem), de a felhőtlen csobbanásélményhez javasoljuk az úszópelenka betét használatát.

*A mérethiba miatti cserék elkerülése érdekében, kérünk, hogy rendelés előtt alaposan mérd le babádat és bizonyosodj meg a helyes méretről!

Akár a strandra, vagy nyaralásra készültök, a mostható úszópelenka gazdaságos, környezetbarát, és mindenekelőtt kényelmes és egyszerű megoldás a biztonságos pancsizáshoz. Csak győzz választani a sok cuki minta közül!