Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Baba-Mama Blog
Népszerű témáink
Babakelengye
Fogzás
Hordozás
Kölcsönzés
Könyv
Nevelés, játék
Pelenkázás
Szülés
Születés
Várandósság
Zero Waste
Szűrés törlése

Milovia pelenkabetét fajták

Milovia pelenkabetét fajták
2021.08.01

A Milovia pelenkák különleges betétei óriási népszerűségre tettek szert az utóbbi időben. Hogy könnyebb legyen eligazodni, segítségképpen az anyagok leírása: A Milovia betétei 3 különböző anyagminőségben kaphatóak, hogy megkönnyítsük a döntést, leírjuk mi a különbség közöttük.

Milovia Mikropolár Stay dry betét (microfleece)

Talán a legnépszerűbb fajta a mikropolár, angolul microfleece betét átengedi a nedvességet, ezért szárazon tartják a baba bőrét, így érzékenyebb bőrű babáknál kedvelt választás. S, M, L méretben kaphatók. Javasoljuk a mikropolárt újszülötteknek és azoknak a babáknak, akiknél a száraz érzet megőrzése fontos. Számos pelenkakülsőhöz ideális választás lehet. A termékcímkén: „STAY DRY INSERT microfibre” megnevezés látható.

Milovia Coolmax betét

Coolmax, hasonlóan a sportruházathoz, hálós jellegű felső réteggel ellátott betét, így nagyon jól szellőző és gyorsan száradó betét is egyben. Nyáron a hőségben remek választás. A Coolmax betét viselése közben a baba érzi, hogy nedves a pelus. Csak M és L méretben létezik, pelenka külsőhöz ideális.

Milovia Mikroszálas betét (microfibre)

A Milovia mikroszálas betét, azaz extra borítás nélküli betéteket többnyire zsebes pelenkához használjuk, eleve két betétet van a zsebes pelenkákhoz (S+M). Ezek a betétek rengeteg nedvességet tudnak felszívni. Gyorsan is száradnak, ez azoknak is praktikus, akiknek kevesebb darabja van, illetve szárítási lehetőségeik korlátozottak. A zsebes pelenkáknál nem a betét fajtája, hanem a zseb anyaga szerint különböztetjük meg a mikropolár és Coolmax verziót. A zsebes pelenkák betétei mindig mikroszálasak. Tehát a Coolmax zsebes pelenkában belül mikroszálas betét van, és a zseb anyaga Coolmaxos. A mikroszálas Milovia betétek S, M és L méretben kaphatók. A L méretet éjszakára is használhatjuk.

Milovia Mosható kakifogó, vagy szárazon tartó betét

Milovia Stay Dry Liner, szárazontartó betét. Ez egy vékony mikropolár betét, amit a babapopsi alá a pelenkabetétre tehetünk. A pisit átengedi, vissza nem engedi, így szárazon tartja a bőrt. A darabos részeket felfogja, ami könnyen eltávolítható, a WC-n lehúzható.

Még több cikk a blogon: http://mamamibolt.blogspot.hu/search/label/pelenka

Összes Milovia termékünk.