Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Baba-Mama Blog
Népszerű témáink
Babakelengye
Fogzás
Hordozás
Kölcsönzés
Könyv
Nevelés, játék
Pelenkázás
Szülés
Születés
Várandósság
Zero Waste
Szűrés törlése

Újdonságok kedvenc Pop-in pelenkáink kialakításában

Újdonságok kedvenc Pop-in pelenkáink kialakításában
2021.08.01

A Mamamibolt fennállása óta a Pop-in pelenkák számítanak vásárlóink örök és megunhatatlan kedvenceinek. Megértjük - az összes Mamamiboltos anyuka készletében is megfordultak. Mit megfordultak, jöttek, és éveken át, tesóról tesóra maradtak is. A gyártó időről időre igyekszik beépíteni a vásárlói kéréseket és visszajelzéseket a termékekbe, folyamatosan törekszik környezettudatosabb megoldásokat használni, így időnként változások vannak kedvenceitek háza táján.

Hogy milyen változások várhatóak 2019-ben?

A legfontosabb változás talán az újszülött pelenkákat érinti. A 2019-es Veszélyeztetett állatok kollekció darabjai már a vadonatúj, extra nedvszívó bambusz-viszkóz betétekkel érkeznek majd hozzátok. Az átállás a 2018-as mintákat és a Pop-in újszülött pelenkaszetteket is érinti

Miért jó ez?

A bambusz viszkóz keverék a legerősebb nedvszívó kombinációnak számít, és az érzékenyebb bőrű újszülöttek minden eddiginél kíméletesebb pelenkákat hordhatnak majd. 

A másik főbb változtatás az úszópelenkákkal kapcsolatos. Az eddig megszokott gumírozott derékrészt a pontosabb állíthatóság és nagyobb kihasználhatóság érdekében a gyártó egy megkötős verzióra frissítette. Ahogyan az újszülött pelenkáknál is, itt is azt mondhatjuk, hogy a 2019-es széria mintái már mind így érkeznek a polcokra, míg a tigrises és majmos verzió 2019 során kapja meg az új derékrészt. A korábbi mintákat a változás itt sem érinti. 

Végül, de nem utolsó sorban éjszakai leszoktató pelenkák minden eddiginél puhább combgumírozást kaptak, valamint egy extra betét elhelyezésére alkalmas zsebet, a minél magasabb nedvszívó képességért. Így kedvedre turbózható szobatisztulni készülő totyogód éjszakai pelenkája. 

Szerintünk szuper újítások jöttek, reméljük ti is hamarosan elmondjátok a véleményeteket! :) Szívesen várjuk visszajelzéseitek e-mailben, de akár Facebook üzenetben is. Mamamibolt barátai nevű facebook csoportunkban pedig törzsvásárlóinktól kérhetsz tanácsot, és a legújabb akciókról is első kézből fogsz értesülni