Ingyenes szállítási lehetőség már 20 000 Ft felett. - Debreceni személyes átvétel továbbra is működik!

A telhetetlen hernyócska
A telhetetlen hernyócska
2 990 Ft

A telhetetlen hernyócska

Eric Carle sok-sok különleges montázstechnikával készült mesekönyve közül a legelső és legismertebb

Várható szállítás
1 hét
Rendelhető
2 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 45 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek
Eric Carle sok-sok különleges montázstechnikával készült mesekönyve közül a legelső és legismertebb (amit 1969-es első megjelenése óta több mint 20 millió példányban adtak el világszerte) A telhetetlen hernyócska.

Az immár klasszikus mese egy kis hernyóról szól, aki hétfőn keresztülrágta magát egy almán, de továbbra is éhes maradt, kedden keresztülrágta magát két körtén, de továbbra is éhes maradt, szerdán három szilván, csütörtökön négy epren, majd egy tortán, egy virslin, egy nyalókán, és így tovább, és így tovább - míg jól nem lakik - és gyönyörű pillangó nem válik belőle.

Keménylapos lapozgató


Könyvajánló róla a mamami portálon

A telhetetlen hernyócska meséjén sok millió gyermek nőtt fel világszerte. Klasszikus és alapmű. Persze ezt a gyerekek nem tudják, viszont imádják.

Hihetetlen egyszerű, lényegre törő és vicces stílusban meséli el, hogyan lett a kis tojásból hernyócska, majd az éhes hernyócska hogyan evett meg mindent, ami az útjába került, míg meg nem nőtt, majd bebábozódott és pillangó lett belőle. A képi világa éppolyan hatást vált ki, mint a szöveg. Egy oldalon csak kevés dolgot láttat, többnyire egyet, de azt csodás élénk színekkel. Az Eric Carle-ra igencsak jellemző ecsetkezeléssel és montázstechnikával készült képek nem csak felnőtt szemmel káprázatosak, de a gyerekeknek is. Színes és jól felismerhető képei egyértelműen, de felhívóan hatnak a gyerekek érzékeire.Szerző: Carle, Eric
Pozsonyi Pagony, 2010


Adatok
Márka
Könyv
ISBN
9789634101260
Cikkszám
9789634101260
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!