Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Rajzolj egy krumplit!
Rajzolj egy krumplit!
4 490 Ft

Rajzolj egy krumplit!

Agócs Írisz játékosan vezeti be a szülőket és a gyerekeket a rajzolás világába új könyvének segítségével. Hogyan lehet egy krumpliból szuper dolgokat rajzolni... Megmutatjuk!

Várható szállítás
1 hét
Rendelhető
4 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 67 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

Rajzolj egy fáradt krumplit! Egy könyvet, amiben efféle mondatok vannak, csak szeretni lehet. Ez pedig pont egy ilyen könyv! Ráadásul krumplit rajzolni mindenki tud - ellentétben a Rendes Körrel, amit csak viszonylag kevesen. De nyugalom: ezeken az oldalakon Rendes Körökről szó sem esik! Arról viszont annál inkább, hogy egy (fáradt, jókedvű, gömbölyű, esetleg hosszúkás) krumpliból bármi lehet: medve, mókus, lajhár, csiga vagy akár még krokodil is! Tényleg bármi! És mindehhez csak néhány vonalra van szükség - na meg Agócs Írisz jókedvére és kifogyhatatlan ötleteire. Úgyhogy szerintem mindenki bátran ragadjon papírt meg ceruzát, és a szerző segítségével próbálja ki: egy krumpliból hogyan lehet valóban: BÁRMI. És higgyék el nekem: aki így tesz, az egészen biztosan rájön egy nagyon fontos dologra (amit e könyv írója és rajzolója már régen tud): hogy sokkal kerekebb a világ, ha krumpli alakú!"

Így ajánlja Dániel András ezt a szuper könyvet, ahol több mint 30 vidám krumpli alakul át mókás állattá, egyszerűen, pár lépésben!

Rajzolásra fel!

További Rajzolj egy krumplit részek ITT

 

Könyvajánlónkat itt találod

Adatok
Márka
Könyv
ISBN
9789634107446
EAN
9789635872848
Cikkszám
9789634107446
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!