Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Az én testem
Az én testem
2 990 Ft

Az én testem

Az én testem c. könyvben tinilányok kérdéseiről és Hoppál Bori válaszairól olvashatsz. A könyv a 9-14 éves korosztályba tartozó lányok számára tárja fel a testben és a lélekben egyaránt végbemenő változásokat. Olvasmányos és közérthető formában, letisztult illusztrációk kíséretében tudhatnak meg többet a bennük zajló folyamatok miértjeiről és hogyanjairól.

Várható kiszállítás
2024.04.22
Raktáron
2 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 45 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

Az én testem c. kérdéseket és válaszokat tartalmazó, illusztrált kötet azoknak a 9-14 éves lányoknak szól, akik bár még nem kamaszodnak, de kezdenek kíváncsiak lenni arra, hogy mi minden történik majd bennük és velük. Már látnak, éreznek változásokat és szeretnének több információt arról, hogy pontosan mi is zajlik ilyenkor a testükben és a lelkükben. Már nagylányok, van saját élményük arról, amiről a könyv szól, de maradtak bennük kérdések a női test működésével kapcsolatban.

Hanna, Luca és Dorka - három kíváncsi tinilány - kérdései nyomán kiderül, hogy Mi is az a pubertás? Mit kezdjünk a szőrökkel? Mitől nőnek meg a cicik? Milyen szép a "virágod"? Lehet-e tudni pontosan, hogy mikor fog megjönni és mit kell csinálni, ha épp váratlanul kezd el valaki menstruálni? Mit kell tudnod a betétekről, tamponokról? Ünnepelni is lehet a Holdnapokat? Hogyan maradj barátságban a testeddel a változások közepette is?

Hoppál Bori női testtudat-oktató több, mint egy évtizede tart előadásokat és tanfolyamokat a "A női test csodái"-ról: a menstruációról, a várandósságról, a szülésről, a változókorról, a női szerveinkről és a szexualitásunkról. Vajda Melinda letisztult szemléltető ábrái segítenek a lányoknak a test anatómiájának megértésében, hangulatos rajzai és karakterei szerethetővé teszik a könyvet.

Adatok
Márka
Könyv
ISBN
9789631362404
Cikkszám
9789631362404
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!