Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Békés szülő, boldog gyermek
Békés szülő, boldog gyermek - LAURA MARKHAM
5 490 Ft

Békés szülő, boldog gyermek - LAURA MARKHAM

A kiabálás vége és a kapcsolatteremtés kezdete - Békés szülő, boldog gyermek. Van ugye az a pont, amikor elszakad a cérna szinte mindenkinél. Hogyan lehet ezt másképp, kevésbé rombolóan kezelni, hiszen egy kiabálós helyzet után senki nem érzi túl jól magát. Laura Markham könyve rávilágít, hogy a nevelés alapköve az önmagunkkal és gyermekünkkel való kapcsolat ápolása. Magunkkal kell kezdenünk a munkát. Így helyezhetjük új alapolra a gyermekünkkel való kapcsolatunkat.

Várható kiszállítás
2024.06.26
Raktáron
5 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 82 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

A könyvben ismertetett, új tudományos eredményekre alapozott nevelési módszer lényege, hogy mély érzelmi kapcsolódást alakítunk ki a gyermekünkkel, ami nagyrészt fölöslegessé teszi a hagyományos fegyelmezési módszereket, egyben alkalmat ad a szülőknek saját érzelmi életük rendbetételére is.

Ha szülőként előfordult  már veletek, hogy önmarcangolva azt gondoltátok, bárcsak türelmesebbek lettetek volna, bárcsak ne kiabáltatok volna a gyerekkel, akkor ez a könyv, Laura Markham könyve pont nektek szól, áttörést hoz a gyereknevelésben a kételyek közepette.

A nevelési tanácsadással foglalkozó pszichológus szerző megosztja az olvasókkal a békésebb szülővé válás 3 titkát, amely valójában a neveléshez, a gyermekünkhöz és önmagunkhoz való általános hozzáállást jelent.

Forradalmian új elgondolást közvetít felénk: ahhoz, hogy hatékonyan kezeljük a nevelési problémákat, és elérjük, hogy a gyermekeink olyan sikeres, önfegyelemre képes személyiséggé váljanak, mint szeretnénk, nem velük, hanem önmagunkkal kell kezdenünk a munkát. Na jó ez nem is annyira forradalmi, de még mindig nehéz a mindennapokba beemelni.

 

Ha kiabálunk, abban nemcsak a gyermekünk engedetlensége, hanem a saját sérüléseink és frusztrációink is benne vannak, ezeket érdemes közelebbről is megvizsgálni.

 

Ursus Libri kiadó

Laura Markham Békés szülő, boldog gyermek

Adatok
Márka
Könyv
ISBN
9789639718883
EAN
9789639718883
Cikkszám
9789639718883
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!
Hasonló termékek