Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Békés szülő, boldog gyermek + Babák testközelben könyvcsomag
Békés szülő, boldog gyermek + Babák testközelben könyvcsomag
10 480 Ft 
9 490 Ft
9

Békés szülő, boldog gyermek + Babák testközelben könyvcsomag

A kezdetektől békésebben a babával? Ez a két könyv segíteni fog nektek a kezdeti időktől egészen a gyereknevelés végéig!

A kiabálás vége és a kapcsolatteremtés kezdete - Békés szülő, boldog gyermek. Van ugye az a pont, amikor elszakad a cérna szinte mindenkinél. Hogyan lehet ezt másképp, kevésbé rombolóan kezelni, hiszen egy kiabálós helyzet után senki nem érzi túl jól magát. Laura Markham könyve rávilágít, hogy a nevelés alapköve az önmagunkkal és gyermekünkkel való kapcsolat ápolása. Magunkkal kell kezdenünk a munkát. Így helyezhetjük új alapolra a gyermekünkkel való kapcsolatunkat.


A testközelség létfontossága, a hordozás tudományos alapjai, hasznos tanácsok, eszközök és útmutatók. A babahordozás különlegesen érthető módon kerül új megvilágításban Dr. Eveiln Krikilionis segítségével. Gyönyörű fotókkal, kivehető melléklettel!

Várható kiszállítás
2024.06.19
Raktáron
10 480 Ft 
9 490 Ft
Kedvezmény 9
Megtakarítás 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 47 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Laura Markham Békés szülő, boldog gyermek (Ursus Libri kiadó):

A könyvben ismertetett, új tudományos eredményekre alapozott nevelési módszer lényege, hogy mély érzelmi kapcsolódást alakítunk ki a gyermekünkkel, ami nagyrészt fölöslegessé teszi a hagyományos fegyelmezési módszereket, egyben alkalmat ad a szülőknek saját érzelmi életük rendbetételére is.

 

Ha szülőként előfordult  már veletek, hogy önmarcangolva azt gondoltátok, bárcsak türelmesebbek lettetek volna, bárcsak ne kiabáltatok volna a gyerekkel, akkor ez a könyv, Laura Markham könyve pont nektek szól, áttörést hoz a gyereknevelésben a kételyek közepette.

A nevelési tanácsadással foglalkozó pszichológus szerző megosztja az olvasókkal a békésebb szülővé válás 3 titkát, amely valójában a neveléshez, a gyermekünkhöz és önmagunkhoz való általános hozzáállást jelent.

Forradalmian új elgondolást közvetít felénk: ahhoz, hogy hatékonyan kezeljük a nevelési problémákat, és elérjük, hogy a gyermekeink olyan sikeres, önfegyelemre képes személyiséggé váljanak, mint szeretnénk, nem velük, hanem önmagunkkal kell kezdenünk a munkát. Na jó ez nem is annyira forradalmi, de még mindig nehéz a mindennapokba beemelni.

 

Ha kiabálunk, abban nemcsak a gyermekünk engedetlensége, hanem a saját sérüléseink és frusztrációink is benne vannak, ezeket érdemes közelebbről is megvizsgálni.

 


Evelin Kirkilionis -  Babák testközelben - Minden, amit a babahordozás előnyeiről és a hordozóeszközökről tudni szeretnél (Mamami kiadó):

A könyv nem csak anatómiai, neurológiai szempontokra világít rá, de a babák mozgásfejlődése, testközelség igénye, pszichológiai érése szempontjából is kiemeli a babahordozás fontosságát.

 

"Ez a könyv a hordozás /nem cipelés!/ kifinomult és tapasztalatilag sokszorosan ellenőrzött gyakorlatának szinte lexikonja. Igényességét tükrözi, hogy a hordozás tudományos hátterét is megvilágítja, gondosan részletezve mit jelent a hordozó test „kötelékében” lévő babának ez az állapot, még az optimális csípőizületi fejlődés szempontjából is!

 

Az édesanyák, kismamák, sőt a baba fogadására készülő anyukák ebből a könyvből minden kérdésükre választ kapnak. Miért, mikor, hogyan, melyik lehetőséget választva kezdjük el a babahordozást. Minden fontos gyakorlati tudnivalót megismerhetnek belőle.

 

Aki úgy dönt, hogy vállalja a páratlan értékek hozamával járó babahordozást, annak sem a könyvtárából, sem a tudásának tárából nem hiányozhat ez a könyv. Boldogságos felhasználást kívánok minden kedves anyukának, apukának, szülőnek, gyermekszerető nevelőnek!"

Adatok
Márka
Könyv
Cikkszám
BSZBGY_BT
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!