Ingyenes szállítás már 20 000 forinttól.

Grimm
Grimm's 1001 éjszaka építő
46 990 Ft

Grimm's 1001 éjszaka építő

TOP
Grimm
Grimm
Grimm
Grimm
Grimm
Grimm
Grimm
Grimm
Grimm
Grimm
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Fából készült nyílt végű játék, Grimm's tematikus építő készlet, nem mindennapi keleties stílusú elemeiből egzotikus építményeket készíthetsz. Alkoss szabadon a játékkal töltött idő alatt ezekkel a színpompás elemekkel!


Várható kiszállítás
2023.12.13
Raktáron
46 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 410 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

A Grimm's különleges tematikus darabjai közé tartozik az 1001 éjszaka építő játék. Nem mindennapi formájú elemeivel egzotikus hangulatot varázsolhatsz, keleties stílusú épületeket alkothatsz. A színválogatás is kivételes, az építő elemek a perzselő napsütés és fülledt naplementék színeiben díszlenek.

A készlet önmagában is nagy, 54 darabos, de tökéletesen illik is az összes többi Grimm's építő játékhoz, csúcsos, keleties stílusú elemei feldobják az alap készletedet. Mint minden Grimm's építő, ez a játék is nagyon sokoldalúan, sokféle játékhoz, építéshez, szerepjátékhoz, tanuláshoz is alkalmas. Korosztály nincs, egészen kicsiktől a nagy gyerekeknek is megfelel!


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a PASZTELL TÉGLALAPOKKAL vagy a PASZTELL SZIVÁRVÁNY FIGURÁKKAL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből! 


A csomag tartalma: 54 darab építő elem, fa keretben


Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festékkel és növényi alapú olajjal kezelve


Méretek: keret: 44,5 cm; tömbök vastagsága 4 cm, hosszuk 2-12 cm


Ajánlott életkor: 3 éves kortól

Adatok
Ajánlott életkor
3 – 10 év
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Felismerés és problémamegoldás, Képzelőerő, Színek és formák felismerése
Tanítási szemlélet
Waldorf
Cikkszám
GR10203
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Fenntartható erdők

Az FSC (Forest Stewardship Council) a környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást hivatott jelölni. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.

Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (3 vélemény)
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Kata
2023.11.15
Fantasztikus minőség, gyönyörű színek. Jól tapad, könnyen építhető.
Igazolt vásárlás
Hajni
2022.12.17
Csodálatosan szép termék. Öröm vele építeni. Számtalan lehetőséget rejt magában. A kislányom nagyon szereti.
Fruzsi
2022.02.06
Megéri az árát, évek óta építenek belőle csodavárakat a gyerekek, sosem unják meg.