Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Grimm
Grimm's 1001 éjszaka építő
46 990 Ft

Grimm's 1001 éjszaka építő

TOP
Grimm
Grimm
Grimm
Grimm
Grimm
Grimm
Grimm
Grimm
Grimm
Grimm
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Fából készült nyílt végű játék, Grimm's tematikus építő készlet, nem mindennapi keleties stílusú elemeiből egzotikus építményeket készíthetsz. Alkoss szabadon a játékkal töltött idő alatt ezekkel a színpompás elemekkel!


Ajánlott életkor
3 – 10 év
Várható szállítás
1 hét
Rendelhető
46 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 705 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

A Grimm's különleges tematikus darabjai közé tartozik az 1001 éjszaka építő játék. Nem mindennapi formájú elemeivel egzotikus hangulatot varázsolhatsz, keleties stílusú épületeket alkothatsz. A színválogatás is kivételes, az építő elemek a perzselő napsütés és fülledt naplementék színeiben díszlenek.

A készlet önmagában is nagy, 54 darabos, de tökéletesen illik is az összes többi Grimm's építő játékhoz, csúcsos, keleties stílusú elemei feldobják az alap készletedet. Mint minden Grimm's építő, ez a játék is nagyon sokoldalúan, sokféle játékhoz, építéshez, szerepjátékhoz, tanuláshoz is alkalmas. Korosztály nincs, egészen kicsiktől a nagy gyerekeknek is megfelel!


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a PASZTELL TÉGLALAPOKKAL vagy a PASZTELL SZIVÁRVÁNY FIGURÁKKAL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből! 


A csomag tartalma: 54 darab építő elem, fa keretben


Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festékkel és növényi alapú olajjal kezelve


Méretek: keret: 44,5 cm; tömbök vastagsága 4 cm, hosszuk 2-12 cm


Ajánlott életkor: 3 éves kortól

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Felismerés és problémamegoldás, Képzelőerő, Színek és formák felismerése
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565102032
Cikkszám
GR10203
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (3 vélemény)
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Kata
2023.11.15
Fantasztikus minőség, gyönyörű színek. Jól tapad, könnyen építhető.
Igazolt vásárlás
Hajni
2022.12.17
Csodálatosan szép termék. Öröm vele építeni. Számtalan lehetőséget rejt magában. A kislányom nagyon szereti.
Fruzsi
2022.02.06
Megéri az árát, évek óta építenek belőle csodavárakat a gyerekek, sosem unják meg.