Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Grimm's Fabuto
Grimm's Fabuto
14 490 Ft

Grimm's Fabuto

Grimm's Fabuto
Grimm's Fabuto
Grimm's Fabuto
Grimm's Fabuto
Grimm's Fabuto
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Fából készült toronyépítő szett, 4 színátmenetes toronnyal a Grimm's-től. Kicsiknek alkalmas rakosgatni, válogatni, színekkel és méretekkel ismerkedni. A Montessori és Waldorf fejlesztő játék elemei sokféleképpen felhasználhatók, örömteli élményeket biztosítanak a játékkal, játékos tanulással töltött időre!

Ajánlott életkor
1 – 4 év
Várható szállítás
2-3 hét
Rendelhető
14 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 217 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Ez egy szépséges színátmenetes rakosgató toronykészlet, 4 különböző méretű és variálható toronnyal. A rakosgató torony régóta klasszikus darabja a gyermekek játéktárának, ebben a készletben tornyokat találsz két különböző méretben, a tornyok szintjei pedig a szivárvány ívek színeiben tündökölnek. A tornyokat fel lehet építeni méret és színátmenet szerint is, és össze is lehet őket keverni, hiszen a Grimm's világában nem létezik olyasmi, mint "helyes sorrend". A furatokba gyertya is rakható, így ünnep vagy születésnap alkalmával az asztalt is díszíthetik a virágok, mint gyertyatartó.

Mint a legtöbb Grimm's, ez is egy megunhatatlan játék: a kicsiket szórakoztatják a színek, a formák, a méretek, az elemeket lehet válogatni, nézegetni és rakosgatni, szintek szerint felépíteni és szétszedni a tornyot. Később, ha a rakosgatás helyett már inkább az építés lesz érdekes, a torony elemei tökéletesen illenek majd a Grimm's GEO ÉPÍTŐKOCKÁKHOZJáték közben a fejlődnek a gyermekek finommotoros képességei, a térbeli látásmódjuk, a logikus gondolkodásuk és a szem-kéz koordinációjuk.


A csomag tartalma: 15 darab elem: tartó állvány 4 toronnyal, 3 és 4 szintesek (14 variálható szint).


Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék


Csomag hossza: 25 cm


Ajánlott életkor: 1 éves kortól

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Képzelőerő, Felismerés és problémamegoldás
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565110600
Cikkszám
GR11060
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!