Packeta csomagpontra történő szállítás CSAK 990 FT egész JÚLIUSBAN!

Grimm's geo építőkockák
Grimm's geo építőkockák
24 990 Ft

Grimm's geo építőkockák

TOP
Grimm's geo építőkockák
Grimm's geo építőkockák
Grimm's geo építőkockák
Grimm's geo építőkockák
Grimm's geo építőkockák
Grimm's geo építőkockák
Grimm's geo építőkockák
Grimm's geo építőkockák
Grimm's geo építőkockák
Grimm's geo építőkockák
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Nagy geometrikus építő játék készlet hársfából, 60 darab színpompás építőelem hálós zsákban. Természetes játék, fajáték a Grimm's-től, a szivárvány színeiben fejlesztéshez, építéshez, szerepjátékhoz, rakosgatáshoz és még sok minden máshoz. Kombináld ezeket az elemeket a többi Grimm's építővel, hogy változatos játékélményben legyen részed!

Ajánlott életkor
1 – 10 év
Várható kiszállítás
2024.07.29
Raktáron
24 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 375 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Az egész gyerekkoron végigkíséri a gyerekeket ez az építő játék készlet, egyszerűbb építményektől a komolyabb alkotások képében. Az elemek felülete úgy van kezelve, hogy jól tapadjanak egymáshoz és jól lehessen építkezni belőlük. Alap készletnek tökéletes, 60 darabos, minden fontos forma megtalálható benne. A hozzá tartozó hálóba gyorsan össze lehet szedni a darabokat, amint véget ér a játék.

Az építő minden darabját kézzel csiszolják, gondosan megszabadítják az élektől és sarkoktól, így ez a játék egészen kicsik kezébe is adható. A natúr fa által a gyermekek elmerülhetnek a természetes játék nyújtotta élményben.

Nézd meg a NATÚR GEO ÉPÍTŐKOCKÁKAT is!


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a FA KOCKA KIRAKÓVAL vagy a SZIVÁRVÁNY FA FIGURÁKKAL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A csomag tartalma: 60 darab geometrikus fa építőelem a szivárvány színeiben.


Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék.


Elemek vastagsága: 1-2-4 cm


Ajánlott életkor: 1 éves kor felett

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Képzelőerő, Felismerés és problémamegoldás, Színek és formák felismerése
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565101202
Cikkszám
GR10120
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Igazolt vásárlás
Eszter
2022.10.22
Amikor először találkoztam Grimms nagyépítővel, egyből elvarázsolt. Végre egy gyerekjáték, ami igazán szép és igényes. Sokat gondolkodtam beruházzak-e rá, de nem bántam meg. A geo ugyan kisebb, mint a nagyépítők, de még így is nagyobb más márkák építőkockáinál, és így még más Grimms játékok is belefértek a keretbe. A szivárvány dobozpiramissal is jól kombinálható. Szépek a színek, tetszik a faerezet, jó a fogása, és kellően tapadnak az elemek egymáshoz. 15 hónapos lányom még csak most kezdi az építést, de ezzel sokkal több a sikerélménye, mint más építő játékokkal. Nem olcsók a Grimms játékok, de ezekkel én is és a lányom is szívesen játszunk, remélem még hosszú évekig.