Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Grimm's fa kocka kirakó
Grimm's fa kocka kirakó
17 990 Ft

Grimm's fa kocka kirakó

Grimm's fa kocka kirakó
Grimm's fa kocka kirakó
Grimm's fa kocka kirakó
Grimm's fa kocka kirakó
Grimm's fa kocka kirakó
Grimm's fa kocka kirakó
Grimm's fa kocka kirakó
Grimm's fa kocka kirakó
Grimm's fa kocka kirakó
Grimm's fa kocka kirakó
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Fából készült kirakó, mellyel két- és háromdimenziós alakzatokat, térbeli geometrikus dolgokat építhettek, a Grimm's szivárvány színeiben. Kombináld egymással a Grimm's nyílt végű játékainak szebbnél szebb színű elemeit, hogy változatos és örömteli élményeket szerezhess a játékkal töltött idő alatt!

Ajánlott életkor
3 – 6 év
Várható kiszállítás
2024.04.23
Raktáron
17 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 270 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Fából készített természetes, Waldorf jellegű 2 az 1-ben játék: kirakó és építő! Izgalmas játék, akár magaddal is viheted! Rakd ki a különféle alakzatokat, kockát, téglatest alapú dolgokat. Építő játékként is tökéletes kiegészítője a Grimm's építő készleteknek, minden fontos alap elem, kocka, téglatest, térbeli elem megtalálható benne.

Használhatod épületek, várak alapjaihoz, vagy árkádok tartóoszlopaihoz, építhetsz belőle karámot, színpadot, szobát, és még sok minden mást, a fantázia nem ismer határt! Két- és háromdimenziós dolgokat, térbeli alkotásokat hozhatsz létre belőle. A geometriai formák mellett készíthettek házat a BABÁKNAK, akadálypályát a kisautónak vagy a golyóknak, a lehetőségek száma végtelen! A kirakóhoz tartozik egy KIRAKÁSI ÚTMUTATÓ, ennek segítségével 39 különféle alakzatot rakhattok ki.


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a BASIC ÉPÍTŐ SZETTEL vagy a SZIVÁRVÁNYSZÍNŰ TÉGLALAPOKKAL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A csomag tartalma: 12 darabos kirakó, fa keretben


Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék, növényi összetételű olaj


Méretek: hossza 20 cm, elemek vastagsága 4 cm


Ajánlott életkor: 3 év felett

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Képzelőerő, Felismerés és problémamegoldás
Tanítási szemlélet
Waldorf
Cikkszám
GR43210
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!