Ingyenes szállítási lehetőség már 20 000 Ft felett. - Debreceni személyes átvétel továbbra is működik!

Grimm's babák pohárban

Grimm's babák pohárban
Grimm's babák pohárban
Grimm's babák pohárban
Grimm's babák pohárban
Grimm's babák pohárban
Grimm's babák pohárban
Grimm's babák pohárban
Grimm's babák pohárban
Grimm's babák pohárban
Grimm's babák pohárban
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Tipikus Waldorf jellegű, nyílt végű játék ez a különleges készlet. Minden babának saját pohara van, a szivárvány színei szerint mindenki megtalálja a helyét. Használjátok fel, ahányféleképpen csak tudjátok ezeket a figurákat, kombináljátok őket további Grimm's építőkkel!

Ajánlott életkor
1 – 6 év
Várható szállítás
2-3 hét
Nincs raktáron
18 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 285 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Klasszikus Grimm's babák, ők a hét jóbarát. Ugrás a pohárba és mennek veled, megunni őket nem lehet. A hét pohárban hét színes figura ül, különlegességük, hogy mindegyikük különböző, Európában őshonos fából készül. Minden darab kézzel van faragva, így mind egy picit más, apró részletekben eltérhetnek egymástól. Élénk szivárvány színük, egyediségük szemlélteti a világ színességét és a diverzitás természetességét. A babák minimalista alakja, kifejezéssel fel nem ruházott arca a nyílt végű játékok sajátossága: a játékot nem tereli meghatározott mederbe, hanem engedi, hogy a gyerekek határtalan fantáziájuk segítségével bármilyen tulajdonsággal felruházzák a szereplőket. Így akármelyik baba lehet szomorú vagy vidám, nő vagy férfi, lehet masiniszta, utazó, bárki és bármi.

A babákat lehet öltöztetni, jóbarátként a zsebünkben vinni, lehet belőlük társasjátékhoz figura vagy a fantázia birodalom lakóinak népes tábora, hiszen minden kézzel festett figuránk egyedi, egyszeri és megismételhetetlen. A kicsik számára kezdő játékkészletként kifejezetten alkalmas a NAGY SZIVÁRVÁNNYAL együtt, a színek és az elemek száma elegendő ahhoz, hogy megismerjék a szabad játék élményét, és bevezessük őket a színek és formák változatos világába.


Fejlesztő játékötlet: soroljátok a babákhoz a hét napjait, mindegyikhez egyet-egyet. Így minden napnak meg lesz a saját babája, amit az adott napon helyezzetek a tartója tetejére. Hét végére minden baba a pohara tetején fog ülni, a következő héten pedig kezdhetitek elölről. Így követhetik a gyerekek tudatosan a hét múlását.


NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A babák remekül kombinálhatók további Grimm's játékokkal, illenek az OMNIBUSZHOZ, három jóbarát tud beleülni egyszerre!


A csomag tartalma: 15 darab elem: 7 baba, 7 pohár, fa kerettel.


Faanyag: rendelkezésre állástól függően 3 különböző, Európában őshonos fafajta, melyek fenntartható erdőgazdaságból származnak (juharfa, bükkfa, cseresznyefa, égerfa).


Anyagok: egészségre ártalmatlan vízbázisú festék, növényi alapú olaj


Méretek: keret átmérője 19 cm, babák magassága 6,5 cm, átmérőjük 3 cm


Ajánlott életkor: 1 éves kor felett

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Színek és formák felismerése, Felismerés és problémamegoldás, Képzelőerő
Tanítási szemlélet
Waldorf
Cikkszám
GR10580
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Fenntartható erdők

Az FSC (Forest Stewardship Council) a környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást hivatott jelölni. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!