Ingyenes szállítás már 20 000 forinttól.

Grimm's omnibusz
Grimm's omnibusz
17 890 Ft

Grimm's omnibusz

Grimm's omnibusz
Grimm's omnibusz
Grimm's omnibusz
Grimm's omnibusz
Grimm's omnibusz
Grimm's omnibusz
Grimm's omnibusz
Grimm's omnibusz
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Natúr égerfából készített omnibusz, kerekeken gurul és a Grimm's jóbarátok is kényelmesen ülnek benne! Ismerd meg a járművek és az utazás kalandos világát a Grimm's járművekkel, kombináld ezt a natúr járgányt a többi nyílt végű játékkal, hogy változatos játékélményben lehessen részed!

Várható kiszállítás
2023.10.06
Raktáron
17 890 Ft
A vásárlás után járó pontok: 268 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Omnibusz, hogy a szivárvány JÓBARÁTOK időben odaérjenek bárhová, hiszen 3 fa figura is kényelmesen elfér benne! A játék natúr égerfából készült, kerekeken gurul ez a jópofa omnibusz. Az éger szép rajzolata teszi különlegessé, a kicsik számára érdekessé. Formája lekerekített, mérete illik a kis kezekbe.

Az omnibusz első járgánynak is tökéletes, és mint minden Grimm's, ez is kombinálható! Nem csak a babákkal, hanem például a SZIVÁRVÁNY HÍDDAL is, meglátod, a fantáziavilág lakói imádnak kirándulni! Ültesd be őket a járműbe, cserélgesd a babákat kedved szerint, hogy mindenkinek része lehessen az utazás örömében!


NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's játékok egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a GEO ÉPÍTŐKOCKÁKKAL vagy a FA AUTÓ SZETTEL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


Anyagok: égerfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék, növényi összetételű olaj.


Hossza: 17,5 cm


Ajánlott életkor: 3 éves kortól

Adatok
Ajánlott életkor
3 – 6 év
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Képzelőerő
Tanítási szemlélet
Waldorf
Cikkszám
GR09480
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Fenntartható erdők

Az FSC (Forest Stewardship Council) a környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást hivatott jelölni. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!