Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Grimm's omnibusz
Grimm's omnibusz
18 490 Ft

Grimm's omnibusz

Grimm's omnibusz
Grimm's omnibusz
Grimm's omnibusz
Grimm's omnibusz
Grimm's omnibusz
Grimm's omnibusz
Grimm's omnibusz
Grimm's omnibusz
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Natúr égerfából készített omnibusz, kerekeken gurul és a Grimm's jóbarátok is kényelmesen ülnek benne! Ismerd meg a járművek és az utazás kalandos világát a Grimm's járművekkel, kombináld ezt a natúr járgányt a többi nyílt végű játékkal, hogy változatos játékélményben lehessen részed!

Ajánlott életkor
3 – 6 év
Várható kiszállítás
2024.06.17
Raktáron
18 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 277 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Omnibusz, hogy a szivárvány JÓBARÁTOK időben odaérjenek bárhová, hiszen 3 fa figura is kényelmesen elfér benne! A játék natúr égerfából készült, kerekeken gurul ez a jópofa omnibusz. Az éger szép rajzolata teszi különlegessé, a kicsik számára érdekessé. Formája lekerekített, mérete illik a kis kezekbe.

Az omnibusz első járgánynak is tökéletes, és mint minden Grimm's, ez is kombinálható! Nem csak a babákkal, hanem például a SZIVÁRVÁNY HÍDDAL is, meglátod, a fantáziavilág lakói imádnak kirándulni! Ültesd be őket a járműbe, cserélgesd a babákat kedved szerint, hogy mindenkinek része lehessen az utazás örömében!


NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's játékok egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a GEO ÉPÍTŐKOCKÁKKAL vagy a FA AUTÓ SZETTEL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


Anyagok: égerfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék, növényi összetételű olaj.


Hossza: 17,5 cm


Ajánlott életkor: 3 éves kortól

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Képzelőerő
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565094801
Cikkszám
GR09480
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!