Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Grimm's szivárvány híd építő

Grimm's szivárvány híd építő
Grimm's szivárvány híd építő
Grimm's szivárvány híd építő
Grimm's szivárvány híd építő
Grimm's szivárvány híd építő
Grimm's szivárvány híd építő
Grimm's szivárvány híd építő
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Fából készült Grimm's híd építő készlet, szivárvány színekben. Nyílt végű játék rakosgatáshoz, építéshez, játékos tanuláshoz és még sok minden máshoz. Kombináld a játék színes elemeit további Grimm's szivárvány építőkkel a változatos és örömteli játékélményért!

Ajánlott életkor
3 – 6 év
Várható szállítás
2-3 hét
Nincs raktáron
18 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 277 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

A szivárvány élénk szí


neiben pompázó építő készlet, készíts belőle a Grimm's fantázia világában alagutat, hidakat, építs viaduktot, mely dombokat köt össze!

Az építő élénk elemeinek változatos formában való felhasználása fejleszti a kreativitást, a finommotoros képességeket és a szem-kéz koordinációt. Ha még több élményre vágysz, kombináld az íveket a SZIVÁRVÁNY AUTÓKKAL vagy a KIS TEHERAUTÓVAL!


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a GEO ÉPÍTŐKÉSZLETTEL vagy a NAGY SZIVÁRVÁNY ÉPÍTŐVEL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A csomag tartalma: 6 darabos építő készlet.


Anyagok: égerfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék.


Méretek: legnagyobb hosszúság 41 cm, szélesség 8 cm.


Ajánlott életkor: 2 éves kortól.

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Felismerés és problémamegoldás
Tanítási szemlélet
Waldorf
Cikkszám
GR10686
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!