Grimm's natúr híd építő
Grimm's natúr híd építő
18 490 Ft

Grimm's natúr híd építő

Grimm's natúr híd építő
Grimm's natúr híd építő
Grimm's natúr híd építő
Grimm's natúr híd építő
Grimm's natúr híd építő
Grimm's natúr híd építő
Grimm's natúr híd építő
Grimm's natúr híd építő
Grimm's natúr híd építő
Grimm's natúr híd építő
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Fából készült Grimm's híd építő készlet, natúr változatban. Nyílt végű játék készségfejlesztéshez, rakosgatáshoz, szerepjátékhoz, építéshez és még sok minden máshoz. Kombináld egymással a natúr és szívárványszínű Grimm's építőket a változatos, örömteli játékélményért és játékos tanulásért!

Ajánlott életkor
3 – 6 év
Várható kiszállítás
2024.04.17
Raktáron
18 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 277 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Natúr fából kézzel készített építő készlet, csinálj belőle a Grimm's fantázia világában alagutat, hidakat, építs viaduktot, mely dombokat köt össze! Építs meg bármit, amit csak megálmodsz ezekből a kellemes, natúr színű elemekből, amelyek ideálisak a SZIVÁRVÁNY AUTÓKHOZ vagy a KIS TEHERAUTÓHOZ.

A játék elemeinek rakosgatása remekül fejleszti a gyermekek kreativitását, a finommotoros képességeiket és a szem-kéz koordinációjukat. A Grimm's építők kombinálhatók egymással, a sokféle elemből igazi kis birodalmat építhetnek a játékkal töltött idő alatt.


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a NATÚR FA AUTÓKKAL vagy a SZIVÁRVÁNY HÍD ÉPÍTŐVEL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A csomag tartalma: 6 darabos építő készlet.


Anyagok: égerfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék.


Méretek: legnagyobb hosszúság 41 cm, szélesség 8 cm.


Ajánlott életkor: 2 éves kortól.

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Képzelőerő, Felismerés és problémamegoldás
Tanítási szemlélet
Waldorf
Cikkszám
GR10684
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!