Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Grimm's szivárvány autók

Grimm's szivárvány autók
Grimm's szivárvány autók
Grimm's szivárvány autók
Grimm's szivárvány autók
Grimm's szivárvány autók
Grimm's szivárvány autók
Grimm's szivárvány autók
Grimm's szivárvány autók
Grimm's szivárvány autók
Grimm's szivárvány autók
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Fából, kézzel készített gurulós kisautók a Grimm's-től, a szivárvány élénk színeiben. Formájuk illik a kisebb kezekbe. 6 darabos kisautó egy készletben. Ismerd meg a járművek kalandokkal teli világát ezekkel az élénk színekben pompázó kisautókkal, akik imádnak ide-oda gurulni és egymással versenyezni!

Ajánlott életkor
1 – 6 év
Várható szállítás
2-3 hét
Nincs raktáron
25 990 Ft
Egységár: 6 498 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 390 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

A Grimm's szivárvány autók mindegyikét fából, kézzel faragják és festik. Formájuk egyszerű, színük vibrálóan élénk. A fából készült kerekeknek és lekerekített formáknak köszönhetően mindegyik kocsi jól illik az egészen kicsi kezekbe is. Lehet velük gurigázni, versenyezni, autókiállítást rendezni, homokot szállítani - és egy nedves ruhával tisztára törölni őket. Az autók méretben nagyon jól illenek a SZIVÁRVÁNYHOZ, építs az elemekből kalandos akadálypályát, gurulj velük a szivárvány íveken át!


NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's játékok egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a SZIVÁRVÁNY FA FIGURÁKKAL vagy a GEO ÉPÍTŐKOCKÁKKAL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A csomag tartalma: 6 darab kisautó


Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan festékkel festve


Autók hossza: 10 cm


Ajánlott életkor: 1 év felett

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Képzelőerő
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565093101
Cikkszám
GR09310
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!